Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Domyślnie Parada osobowości

Jak zwykle proszę o uwagi i porady.Pozdrawiam

Domyślnie

Marianie zaczynasz przesadzać z pokazywaniem tej miejscówki, stanie się tak że zaczną Cię kojarzyć tylko z tym miejscem, i przestaną otwierać Twoje prace, a udowodniłeś że potrafisz pokazywać inne miejscówki i to ładnie, jeżeli chcesz pokazywać nadal te dęby, to musisz to zrobić naprawdę w specyficznym klimacie, wschód, mgły połączone z ciekawym światłem, inaczej miejscówka przepadnie - to jest tak jak ze słynną już torpedownią, jeżeli chciałoby się ją teraz pokazać to trzeba wymyśleć naprawdę nowatorski sposób jej uwiecznienia żeby czymś zaciekawić
    Oczywiście jest to tylko moje zdanie, sama fota poprawna

pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    Marianie zaczynasz przesadzać z pokazywaniem tej miejscówki, stanie się tak że zaczną Cię kojarzyć tylko z tym miejscem, i przestaną otwierać Twoje prace, a udowodniłeś że potrafisz pokazywać inne miejscówki i to ładnie, jeżeli chcesz pokazywać nadal te dęby, to musisz to zrobić naprawdę w specyficznym klimacie, wschód, mgły połączone z ciekawym światłem, inaczej miejscówka przepadnie - to jest tak jak ze słynną już torpedownią, jeżeli chciałoby się ją teraz pokazać to trzeba wymyśleć naprawdę nowatorski sposób jej uwiecznienia żeby czymś zaciekawić
    Oczywiście jest to tylko moje zdanie, sama fota poprawna

pozdrawiam
    Przyznaję Ci rację dużo tych dębów, ale od trzech miesięcy mam aparat w naprawie po mojej przygodzie z załamaniem lodu i wpadnięciem do wody i teraz ten czas wykorzystuję na doskonalenie obróbki z którą jest ciągle nie najlepiej i stąd te kadry w celu usłyszenia uwag właśnie o obróbce.
    Ale w piątek odbieram wreszcie aparat z naprawy i już nie mogę się doczekać żeby ruszyć w plener.
    Pozdrawiam

Domyślnie

No co do kolorow to nie wiem, bo nie u siebie ogladam, ale mnie sie ta odslona podoba

Domyślnie

Nie wiem jak u Was, ale u mnie widać jakąś taką czerwoną mgiełke na tej fotce.
    Pozdrawiam: Artur | www.foto-karbulot.com | www.borg.website.pl
    Nikon D90 | MB-D80 | N 16-85 | N 70-300 | N 35 | T 90 | SB-700 | 055XPROB

Domyślnie

a mi sie nie podoba. anio brobka, ani kadr
    D610 + SY14/2.8 + 35/1.8G DX + 50/1.8D + SB900
    <a href="http://pawelkozera.pl/">moje www</a>

Domyślnie

I takie komentarze jak Janka to chcialo by sie zawsze czytac.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Kolorystycznie to dla mnie troche za duzo tych "czerwieni" na debach i w ich okolicach. Ale kadrowo, swiatelkowo i tak ogolnie widoczkowo mi sie podoba.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Uprawnienia umieszczania postów