Szukaj
Jedynke ciachnol bym w panorame bo ani gora ani dol nic nie wnosi...
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Wnosi, wnosi - odpowiednie proporcje.![]()
Ostatnio edytowane przez Duder ; 01-03-2011 o 13:09
A new shit has come to light...
No to ja bym jakas kontr wage zalozyl![]()
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Lubię zdjęcia panoramiczne, tym bardziej góry proszą się o takowe ujęcia a nawet glisty / dżdżownice ( moje określenie ) ale w tym przypadku nic bym nie ciął, ani na górze ani na dole. Zdjęcie 1 tylko straci.
Duder akceptuję wszystkie Twoje kadry, na żadnym nic bym nie ciął, wszystkie podobają mi się.
Jest sprawa znacznie ważniejsza. We wszystkich podręcznikach zawsze czytałem, że zdjęcia zimą / na śniegu TYLKO W SŁOŃCU i pod światło. Moje podejścia tylko potwierdzały tę regułę. Ty łamiąc zasady pokazałeś piękne zdjęcia, o pięknym niepowtarzalnym klimacie i nastroju. Wielkie brawa dla Ciebie ! Jeśli pozwolisz, to Twoje prace skopiuję do mojego archiwum w komputerze.
Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.
Dzięki za miłe słowa. Właśnie spodziewałem się zarzutów, że brak szczegółów na śniegu itd. Tymczasem wydaje mi sie, że czasem warto zagrać samym nastrojem, układem plam itp.
A new shit has come to light...
Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.
Mnie się podoba, mimo lekkiego zaniebieszczenia. Jednak bym je nieco rozjaśnił.
Pozdrawiam: Artur | www.foto-karbulot.com | www.borg.website.pl
Nikon D90 | MB-D80 | N 16-85 | N 70-300 | N 35 | T 90 | SB-700 | 055XPROB
w każdą pogodę warto wciskać![]()
d300s t1750vc 35/1.8 70-300vr sb900 o55xprob wężyk
Skontaktuj się z nami