Szukaj
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
Bardzo przyjemne kadry.
podpis niezgodny z regulaminem forum
Miło, dziecięco, delikatnie, czysto. Podoba się.
Takie albumowe na pamiątkę za lat naście.
Ta nieuczesana chyba najbardziej się podoba![]()
Tutaj jest... podpis
4 jest swietne sytuacyjnie. Technicznie polozyles ta fotke. Ten brak nieba niczym w spapranych zdjeciach krajobrazowych wyglada po prostu fatalnie.
Ogólnie miły secikJak dla mnie 2 bardzo fajna.
Nie zrozum mnie źle, ale powiedz mi co się stało z twoim logiem? Tzn. jest jego brak. Moim zdaniem powinno być![]()
bo sie ostatnip przyczeliliscie wiec tu nie wrzucilem
a taki mialem grymas
Strus....
ja z checia sie dowiem jak technicznie naswietlisz pierwszy plan i drugi w portrecie by niebo ktore bylo mocno zachmurzone wyszlo Ci kolorowe ( jakiekolwiek ) pomiar ustawiony pod dzieci ze słoncem z przodu
czekamna odpowiedz opowiedz mi o tej technice bo kurcze chyba cos pominalem w mojej edukacji
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
zdjęcie pierwsze jest słodkie
a tak to wszystek super
chociaż jak dla mnie w 3 za duży kadr
Pozdrawiam :}
D300s
Wrobaszek.pl <-- w budowie !
Już nawet nie wspominałem.... i o zielonych obwódkach też nie pisałem.....
Hani, sprawa jest banalnie wręcz prosta - korzystam z dobrodziejstw matrycy firmy Fuji. A jak spaprzę fotkę to jej po prostu nie pokazuję bo jeszcze się komuś nie spodoba a mi się nie spodoba że się komuś nie spodobała....
Skontaktuj się z nami