Close

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 42

Domyślnie

2 wymiata
    .: D700 :. + .: D700 :. + 7x szkło + 8x błysk + 7x radio

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Strus Zobacz posta
    4 jest swietne sytuacyjnie. Technicznie polozyles ta fotke. Ten brak nieba niczym w spapranych zdjeciach krajobrazowych wyglada po prostu fatalnie.
    Już nawet nie wspominałem.... i o zielonych obwódkach też nie pisałem.....

Hani, sprawa jest banalnie wręcz prosta - korzystam z dobrodziejstw matrycy firmy Fuji. A jak spaprzę fotkę to jej po prostu nie pokazuję bo jeszcze się komuś nie spodoba a mi się nie spodoba że się komuś nie spodobała....
    nadal nie wyjasnieles jakiej mam uzyc techniki by nie miec bialego nieba w tych warunkach i w tej technice
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

4 jest swietne sytuacyjnie. Technicznie polozyles ta fotke. Ten brak nieba niczym w spapranych zdjeciach krajobrazowych wyglada po prostu fatalnie.
    a od kiedy to w portrecie do czegokolwiek potrzebne jest niebo? Większego idiotyzmu dawno nie słyszałem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    a od kiedy to w portrecie do czegokolwiek potrzebne jest niebo? Większego idiotyzmu dawno nie słyszałem

amen
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

bo to fotka landskejpowa
    ale nadal nie dostalem odpowiedzi o tym jak uzyskac inne niebo prosze powiedz mi co mam zrobic by go nie bylo w tego typu zdjeciu...
    moze HDR zrobie na drugi raz

pozatym pamietaj o jednym wszyskto jest kwestia subiektywna i sposob widzenia od punktu siedzenia.

pokazuje zdjecia tak jak mi sie podobaja i jaka ja mam wizje...
    zwsze moglem zrobic tak:

ale nie chcialem bo chcialem i ta wieze i to niebo i wszystko dookola... tak jak jest w oginale

a tu mas zmoje nowe duze logo ktore wali po oczach i odwraca uwage od tematu.
    bo przeciez ono tez jest czescia kompozycji

Domyślnie

To i ja wyrażę swoje zdanie na temat zaprezentowanych zdjęć.

Szczerze to nic specjalnego. Ot zwykłe zdjęcia albumowe.
    Rodzice powinni być zadowoleni, a przecież o to głównie chodzi
    Ostatnio edytowane przez marcinc ; 23-02-2011 o 22:37

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marcinc Zobacz posta

Szczerze to nic specjalnego. Ot zwykłe zdjęcia albumowe.
    Rodzice powinni być zadowoleni, a przecież o to głównie chodzi
    czekam w takim razie na wiecej fot albumowych tego typu..
    bo ja nadal uwazam ze to portret

Domyślnie

Mi by się takie zdjęcia strasznie podobały Szacunek.
    Uwaga, uczę się
    D40, N35 1.8, blenda, Nissin di622 II

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hanibal Zobacz posta
    czekam w takim razie na wiecej fot albumowych tego typu..
    bo ja nadal uwazam ze to portret
    jestem fanem portretow robionych czyms szerszym ale trudno mowic o portrecie przy fotce nr4 gdy twarz dziecka zajmuje ok 5% powierzchni zdjecia

a tak z ciekawosci - jakiego typu sa te fotki albumowe?
    Road to Manila

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hanibal Zobacz posta

pokazuje zdjecia tak jak mi sie podobaja i jaka ja mam wizje...
    To wyobraź sobie teraz że ja dokładnie tak samo zdjęcia oceniam i komentuje. Nie podoba mi się i koniec. I mam Cię chwalić i głaskać za coś co mi się nie podoba. Albo mam się tłumaczyć z tego że mi się nie podoba. No żarty jakieś czy coś ?

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów