Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 31

Wątek: D-70 soft PL

Domyślnie

szymony a jak daleko jest do josoko?
    Sony Alfa 65 Coolpix 4200 + Tachimetr Nikon NPL352

Talking

Opcja szukaj = Lodz ...

Domyślnie

Z każdego miejsca w Polsce tak samo daleko
    Zapraszam na najbliższe warsztaty w Łodzi.
    Pozdrawiam
    Jarek Piekarski

Domyślnie

Hmm,bez urazy,ale co tam tłumaczyć? to bardzo proste menu...
    D2H,D700, SB800, Jupiter 37A 135, PCS ARSAT H 35 F2,8, Nikkor AiS 28 F2,8, Nikkor 80-200 F2,8, Nikkor 24-70 F2,8, Nikkor 55 F1,2, Nikkor 105 2 DC, Sigma 50 F1,4.

Domyślnie

A ja mam pytanie: josoko udało ci się "wydłubać" firmware z puchy czy jakimś innym sposobem zmieniasz napisy w menu ? Pytam ponieważ chodzi mi od jakiegoś czasu po głowie kilka popraweczek w D50 tylko, że nie mam pojęcia jak zdobyć firmware do tego modelu. (rozumuję tak: jak już się opanuje zgrywanie i wgrywanie firmware to można przystapić do dalszych eksperymentów i próbować "złamać kod" panów inżynierów z Nikona).

Domyślnie

przeciez pl mozna wgrac samemu tak jak firmware 2.0- jakis czas temu nawet ktos z forum mi przeslal polskie firmware

MYSZ--- bo my kochamy język Polski i chemy go w naszych puszkach...

Nie zawsze jest tak, że jak ktoś chce coś po Polsku to jest głupi i nie zna innych języków. Ja mam angielski bdb a i tam wgrałem sobie PL i śmigam na PL!!!
    2xD700, 2xSB910, Z 16 2.8, S20 1.8, T28-75 2.8,N 35 1.8, N50 1.4, 85 1.8, S 150 2.8
    NAKMUAY BLOG

Oszczędny w słowach Awatar koka
    Miasto
    Jelenia Góra

Domyślnie

a po co wam w aparacie pl ?? - kurde przecierz obsługa jest taka intuicyjna i dziecko z podstawówki dało by rade poruszać sie po menu w nikonie - NIKON rulez
    żyj tak, jakby jutro miał się skończyć świat...

Domyślnie

koka nie qmam jak to po co ... dlaczego mam miec EN jak moge miec PL ... JESTEM POLAKIEM chce po polskiemu ^^

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez valoos Zobacz posta
    A ja mam pytanie: josoko udało ci się "wydłubać" firmware z puchy czy jakimś innym sposobem zmieniasz napisy w menu ? Pytam ponieważ chodzi mi od jakiegoś czasu po głowie kilka popraweczek w D50 tylko, że nie mam pojęcia jak zdobyć firmware do tego modelu. (rozumuję tak: jak już się opanuje zgrywanie i wgrywanie firmware to można przystapić do dalszych eksperymentów i próbować "złamać kod" panów inżynierów z Nikona).
    Przy D70 z netu ściągniesz ver 2.0.
    Otwierasz zbiór B, póżniej tylko HEX edytor i zmieniasz nazwy z angielskiego na polski.
    Niestety pomyła może drogo kosztować.
    Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.

Domyślnie

z tego co pamietam stare dyskusje - to musi sie zgadzać ilość liter w porównaniu do zastępowanej wersji językowej.
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów