Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 31

Wątek: D-70 soft PL

Domyślnie D-70 soft PL

Witam pięknie wszystkich. Gdzie można zdobyć (zassać) soft PL do Nikona D-70.
    Mado

Domyślnie

Chodzi Ci o polskie menu w aparacie? Obawiam sie, ze nie ma do Twojego modelu firmware'u z polskim jezykiem.

Domyślnie

Nigdzie.
    Można ewentualnie udać się osobiście do kolegi "josoko" z symbolicznym browarem. A on zrobi mały upgrade.

Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta
    Chodzi Ci o polskie menu w aparacie? Obawiam sie, ze nie ma do Twojego modelu firmware'u z polskim jezykiem.
    Jest.
    pozdrawiam Krzysiaczek

Domyślnie

Pl - Menu do D70 .. .:O pierwsze slysze .. co to za przerobka kto ja robil ... i czy wszystko zostalo zprzelozone na Pl ..?

Domyślnie

Jeżeli piszecie, że nigdzie to dlaczego podają na stronce Nikon Klub Polska że jest?
    mado

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mado Zobacz posta
    Jeżeli piszecie, że nigdzie to dlaczego podają na stronce Nikon Klub Polska że jest?
    mado
    A czytasz trochę, czy tylko piszesz?
    Soft taki istnieje. Zrobił go "josoko" i z tego co wiem udostępniał go bez problemu, każdemu chętnemu. Warunek jest jeden. Idziesz z puszką i cała operacja jest wykonana na miejscu.
    pozdrawiam Krzysiaczek

Domyślnie

Nie miałem bladego pojęcia, że tylko josoko ma patent na ten soft. Niestety długo bym musiał do niego iść. W takiej sytuacji poddaję się. Dziki za odpowiedź.
    Mado

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mado Zobacz posta
    Nie miałem bladego pojęcia, że tylko josoko ma patent na ten soft. Niestety długo bym musiał do niego iść. W takiej sytuacji poddaję się. Dziki za odpowiedź.
    Mado
    Skoro go zdjełał, to i patent ma. Zawsze możesz skorzystać z jakiegoś środka transportu, josoko nie bedzie się gniewał że nie przyszedłeś piechotą
    pozdrawiam Krzysiaczek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szymony Zobacz posta
    Jest.
    aha, czyli nieoficjalny Nie wiedzialem...

Domyślnie

Ja jestem chetny na eksperymenty ze swoja puszka D70 (lub to co z niej zostalo)!

Ciekawy jestem jak wyglada Pl menu w D70 hehe D:
    Czy trzeba orac puszke ...?
    Czy wystarczy zmiana samego softu ...
    Czy ktos testowal juz .. (czy po zmianie aparat nie zawiesza sie ..??)

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów