Szukaj
Ładniutkooo !
D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900
zima a ciepło, rewelacja!
www.michalbilko.pl - fotografia tatrzańska
Nie obraz się ale dla mnie bardzo dziwnie w kadrze pookładane... niby wszystko pięknie cacy ale coś mi tu nie leży... Jednak kadrowanie to osobista rzecz. Reszta cacy!
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Bardzo mi sie podoba ... szacun![]()
bardzo dobre jest![]()
Kurna, obraziłem się.
Mi też kompozycja nie bardzo tutaj leży. Jakby nie patrzeć, to wszystkie ciężkie elementy składowe w kadrze na lewej stronie się znalazły, a cień chociaż całkiem pokaźnych rozmiarów nie bardzo daje radę zbilansować kadr.
Ale cóż, warunki przy robieniu zdjęcia nie pozwalały bardziej poszaleć (siedziałem w ośnieżonej choinie), a fotografia raczej z tych lajtowych, przyjemnych dla oka ma być.
Pięknie zagrał I i II plan, kadr jest OK, ale ze światełkiem chyba przedobrzyłeś - mam na myśli wyciągnięte z cienia (chyba) drzewka po lewej - wszak słońce od przodu świeci a wygląda jakbyś je miał za plecamiNiemniej jednak podoba mi się
![]()
K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
http://bartekkw.deviantart.com/
"Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams
Ten fot, to znowu lekki poligon. Czyli z małych jpegów manewrów ciąg dalszy
.
Powiadasz, że zbyt mocno pociągnięte, może i delikutaśnie zbyt mocno. Ale drzewka są w lekkim śkośnie do światła ustawione i do tego pod lekką śnieżną pierzynką więc chyba jakiegoś specjalnego przegięcia tutaj nie ma.
Skontaktuj się z nami