Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 29

Wątek: Jęzor...

Domyślnie Jęzor...

... .

*** Zapraszam ***

*** Dziękuję ***

Domyślnie

Ładniutkooo !
    D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900

Domyślnie

zima a ciepło, rewelacja!
    www.michalbilko.pl - fotografia tatrzańska

Domyślnie

Nie obraz się ale dla mnie bardzo dziwnie w kadrze pookładane... niby wszystko pięknie cacy ale coś mi tu nie leży... Jednak kadrowanie to osobista rzecz. Reszta cacy!
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Bardzo mi sie podoba ... szacun
    Nikon D80 | N18-200 VR | N35 | MF190XPROB
    www.webactive.pl | www.sierak.net

Domyślnie

bardzo dobre jest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastianito Zobacz posta
    Nie obraz się ale dla mnie bardzo dziwnie w kadrze pookładane... niby wszystko pięknie cacy ale coś mi tu nie leży... Jednak kadrowanie to osobista rzecz. Reszta cacy!
    Kurna, obraziłem się .
    Mi też kompozycja nie bardzo tutaj leży. Jakby nie patrzeć, to wszystkie ciężkie elementy składowe w kadrze na lewej stronie się znalazły, a cień chociaż całkiem pokaźnych rozmiarów nie bardzo daje radę zbilansować kadr.
    Ale cóż, warunki przy robieniu zdjęcia nie pozwalały bardziej poszaleć (siedziałem w ośnieżonej choinie), a fotografia raczej z tych lajtowych, przyjemnych dla oka ma być .

Domyślnie

Pięknie zagrał I i II plan, kadr jest OK, ale ze światełkiem chyba przedobrzyłeś - mam na myśli wyciągnięte z cienia (chyba) drzewka po lewej - wszak słońce od przodu świeci a wygląda jakbyś je miał za plecami Niemniej jednak podoba mi się
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PABLOOK Zobacz posta
    Kurna, obraziłem się .
    Mi też kompozycja nie bardzo tutaj leży. Jakby nie patrzeć, to wszystkie ciężkie elementy składowe w kadrze na lewej stronie się znalazły, a cień chociaż całkiem pokaźnych rozmiarów nie bardzo daje radę zbilansować kadr.
    Ale cóż, warunki przy robieniu zdjęcia nie pozwalały bardziej poszaleć (siedziałem w ośnieżonej choinie), a fotografia raczej z tych lajtowych, przyjemnych dla oka ma być .
    i o to chodzi aby swoje wlasne zdanie wyrazic a nie glaskac i klepac... wiesz o co mi kaman...
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bartekkw Zobacz posta
    ... ale ze światełkiem chyba przedobrzyłeś - mam na myśli wyciągnięte z cienia (chyba) drzewka po lewej - wszak słońce od przodu świeci a wygląda jakbyś je miał za plecami ...
    Ten fot, to znowu lekki poligon . Czyli z małych jpegów manewrów ciąg dalszy .
    Powiadasz, że zbyt mocno pociągnięte, może i delikutaśnie zbyt mocno. Ale drzewka są w lekkim śkośnie do światła ustawione i do tego pod lekką śnieżną pierzynką więc chyba jakiegoś specjalnego przegięcia tutaj nie ma .

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów