Szukaj
miejsce: Hotel SPA Medical Dwór Elizy w Kotlinie Kłodzkiej
znakomite na okładkę (tylko trochę rozprasza fragment odzieży na piersi)
a miejsce to chyba obojętne
D5k/N18-105VR/N70-300VR/N85makro/S10-20/4-5,6/Di622MII
A dla mnie za bardzo wygładzona twarz przez co mało naturalna a bardziej plastikowa.
podpis niezgodny z regulaminem forum
Widziałbym tą Panią z zamkniętymi ustami, poza tym nie odpowiada mi ten plastik na twarzy.
Sorry ale mnie to zdjęcie odrzuca... modelka zdecydowanie powinna mieć zamknięte usta. Twarz wyszła nieproporcjonalnie, kości żuchwy wyglądają na bardzo szerokie. Nie wygląda to dobrze. No i twarz za bardzo wygładzona w stosunku do reszty.
Nie zrozum mnie źle ale, nie pomyślałeś że to może być jeden z warunków umowy aby umieścić miejsce wykonania sesji?
Usta ... czy jest jakaś reguła mówiąca o tym że usta muszą być zawsze zamknięte?
A co do reszty to tak jak mówicie "plastik fantastik", ale czasami jest potrzebny![]()
Ostatnio edytowane przez Mario__M ; 12-02-2011 o 08:30
Jestem na NIE za dużo plastiku i nie ma wytłumaczenia czy okładka czy nie , nawet na okładkach robi się to subtelnie aby było to jak najbardziej naturalne i choć w małym stopniu pokazać fakturę skóry , tu mamy po prostu blurrrrr, jak koledzy usta zamknięte
Zamknij jej usta, bo ma wielkie siekacze. Trochę subtelniej i będzie ok jak dla mnie.
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
Jak dla mnie obróbka to nieporozumienie, nawet jak na okładkę czegokolwiek. Reszta ujdzie, ale bez rewelacji.
pozdrawiam
Tomek
Skontaktuj się z nami