Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Domyślnie

trochę plastiku jest,ale w tele tygodniu to jest makabra..mnie się ząbki podobają .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mario__M Zobacz posta
    Usta ... czy jest jakaś reguła mówiąca o tym że usta muszą być zawsze zamknięte?
    Nie ma takiej reguły... ale w tym przypadku akurat wygląda to bardzo nieestetycznie.

Domyślnie

Zbytnio rzucający się blur, a tak po za tym nie wrzucał bym zdjęcia z takimi ząbkami.
    http://marekbielecki.pl/
    D610 , N 28 1.8, N 50 1.8 , N 85 1.8, T 16-28 2.8

Domyślnie

Takie przephotoshopowane.
    Nikon DSLR + N SLR Zenit TTL.
    Amatorzy martwią się o sprzęt, profesjonaliści o pieniądze, a mistrzowie o światło.

Domyślnie

oj też muszę zaprostestować. Plastik w takim wydaniu to zdecydowanie nie okładkowa norma. I tak jak zwykle nie komentuje ust (otwarte/zamkniete) to tu jakoś te zębiska na wierzchu psują raczej odbiór, a na pewno nie pomagają. Choc tak jak wyzej - głowny problem to raczej skóra.

Domyślnie

już prawie wszystko zostało napisane(brzydkie zęby, sztuczność etc)
    niestety muszę się pod tym podpisać
    Nie chodzi o to, na co się patrzy, ale co się widzi - H.D. Thoreau

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Magda.K Zobacz posta
    Sorry ale mnie to zdjęcie odrzuca... modelka zdecydowanie powinna mieć zamknięte usta. Twarz wyszła nieproporcjonalnie, kości żuchwy wyglądają na bardzo szerokie. Nie wygląda to dobrze. No i twarz za bardzo wygładzona w stosunku do reszty.
    I ja tak samo.
    Szary, cichy człowiek.

Domyślnie

Zdecydowne nie. Plastik na twarzy naprawde przegiety. Do tego nie podoba mi sie tak rzucajacy sie w oczy ''podzial twarzy'' na jasna (gora) i ciemniejsza (dol). Wyglada to bardzo nie naturalnie.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów