Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Ola

Domyślnie Ola

Pierwszy raz w tym dziale, także możecie zjechać

MODELKA

WIZAŻ

Domyślnie

Oj nie...
    Pierwsze skojarzenie: ta pani nie ma rzęs. Ja tak miałem jak mi karbid wybuchł prawie centralnie w twarz. Ale spoko, potem odrastają jak coś.
    I tak jakby ciut nieostre.
    Może bardziej doświadczonym kolegom się spodoba.

Domyślnie

nie podoba sie mi tez - choc nie jestem bardziej doswiadczony
    za bardzo skrzywiona ta pani jest
    NX2-D300s

Domyślnie

no wiedziałem, że nic ciekawego nie napiszecie tylko same bzdury. Zdjęcie jest świadomie zrobione na f 1.4 więc jak może być ostre na całości!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez segl Zobacz posta
    no wiedziałem, że nic ciekawego nie napiszecie tylko same bzdury. Zdjęcie jest świadomie zrobione na f 1.4 więc jak może być ostre na całości!
    Kolego spokojniej ... wystawiasz ... licz się z tym ze ktoś napisze ze wyszło do bani ...
    Dla Ciebie to bzdury ... a dla kogoś innego nie ...
    Wolny kraj, każdy może napisać co mu się rzewnie podoba ...
    I wystawiając zdjęcie powinieneś być na to przygotowany ... a jak to nie odpowiada to po prostu nie wystawiaj.
    NIKON + SZPARGAŁY + CHĘCI + CHĘCI + CHĘCI ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez onia Zobacz posta
    Kolego spokojniej ... wystawiasz ... licz się z tym ze ktoś napisze ze wyszło do bani ...
    Dla Ciebie to bzdury ... a dla kogoś innego nie ...
    Wolny kraj, każdy może napisać co mu się rzewnie podoba ...
    I wystawiając zdjęcie powinieneś być na to przygotowany ... a jak to nie odpowiada to po prostu nie wystawiaj.
    ale ja nic nie mam do krytyki, po to się wystawia fote żeby poznać opinie te dobre i złe a nie takie jak wyżej

Domyślnie

ale ja nic nie mam do krytyki, po to się wystawia fote żeby poznać opinie te dobre i złe a nie takie jak wyżej
    No nie mów mi, że wystawiając fotkę na forum liczyłeś na konstruktywną krytykę swoich prac
    Podpis niezgodny z zapisami regulaminu.

Domyślnie

buahahahahaha
    pozdrawiam
    Tomek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gregory_21 Zobacz posta
    No nie mów mi, że wystawiając fotkę na forum liczyłeś na konstruktywną krytykę swoich prac
    trzeba żyć nadzieją
    myślałem, ze w tym dziale usłysze przynajmniej, "źle ustawiłeś modelke", "złe oświetlenie" lub dobre itd.
    Jakbym chciał usłyszeć że ładne/brzydkie to bym wstawił do portretu albo na digart

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów