Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Ola

Domyślnie

Zdjęcie bardzo ładnie zaświecone, modelka niczego sobie Ale... Obserwuję zdjęcie i nie jest do końca przyjemne w odbiorze. Jak wiadomo ładnie wyglądają twarze symetryczne, a przechylona głowa modelki sprawia wrażenie (subiektywne) dużej asymetrii. Oko z przodu wydaje się większe a przymknięte powieki powodują dziwną minę. Kształt przejścia cieni na oku być może podkreśla ten nienaturalny efekt. Oczywiście jest to moje prywatne zdanie i pewnie się czepiam :P

Portfolio masz niezłe, niestety to zdjęcie odbiega od pozostałych.

Pozdrawiam
    K.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez griip Zobacz posta
    Zdjęcie bardzo ładnie zaświecone, modelka niczego sobie Ale... Obserwuję zdjęcie i nie jest do końca przyjemne w odbiorze. Jak wiadomo ładnie wyglądają twarze symetryczne, a przechylona głowa modelki sprawia wrażenie (subiektywne) dużej asymetrii. Oko z przodu wydaje się większe a przymknięte powieki powodują dziwną minę. Kształt przejścia cieni na oku być może podkreśla ten nienaturalny efekt. Oczywiście jest to moje prywatne zdanie i pewnie się czepiam :P

Pozdrawiam
    K.
    no wreszcie jakiś konkret, z tym okiem to faktycznie cenna uwaga - mogłem zrobić krok w lewo może by to zmniejszyło różnice w wielkości

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez griip Zobacz posta
    Dokładnie to samo sobie pomyślałem jak zobaczyłem kilka innych zdjęć z tej sesji
    Podpis niezgodny z zapisami regulaminu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gregory_21 Zobacz posta
    Dokładnie to samo sobie pomyślałem jak zobaczyłem kilka innych zdjęć z tej sesji
    no sam nie wiem, może za bardzo eksperymentuje. Zostane lepiej przy standardach

Domyślnie

A moja uwaga o niewidocznych rzęsach to nie konkret?
    Też wszedłem na blog i tam masz o wiele lepsze zdjęcia.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez eagis Zobacz posta
    A moja uwaga o niewidocznych rzęsach to nie konkret?
    Też wszedłem na blog i tam masz o wiele lepsze zdjęcia.
    no wiesz może i konkret ale to raczej uwaga do modelki lub jej fryzjera. Zauważ, że na każdym ze zdjęć wygladaja tak samo, mi osobiście to nie przeszkadza.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez segl Zobacz posta
    no wiesz może i konkret ale to raczej uwaga do modelki lub jej fryzjera. Zauważ, że na każdym ze zdjęć wygladaja tak samo, mi osobiście to nie przeszkadza.
    To jest uwaga do Ciebie, bo zle ustawiles modelke jesli jedno oko wyglada jak bezrzesne a na drugim rzesy widac
    i przydalby sie mniejszy przechyl glowy zeby wiecej drugiego oka bylo widac

zerknalem na bloga i tam na reszcie zdjec rzesy widac...

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów