Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Tsukiji

Zbanowany
    Miasto
    Pacyfik

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pastwisko Zobacz posta
    Nie, nic nie trzeba, bo tam sie normalnie sprzedaje ryby i inne morskie potwory także detalicznie. Ale są też aukcje tuńczyków wczesnie rano (~5:00 o ile sie nie mylę) i chyba tam nie można było - przynajmniej przez pewien czas, a może i na całą giełdę? Nie pamiętam - bo jacyś durni angole się wydurniali, lizali ryby i jakieś tam inne rzeczy robili, a te tuńczyki są warte grubą kasę. Więc się wkurzyli i zamknęli dla turystów i wcale im się nie dziwię. Ale na halę można wejść, tylko trzeba uważać, bo oni tam jeżdżą jak szaleni na wózkach elektrycznych, a jest ciasno, ślisko i miejscami średnio jasno. Ale zdecydowanie warto się wybrać.
    Dzięki, właśnie pytałem pod kątem tuńczyków, mogłem się sam domysleć bo przeciwnym razie pokazałbyś więcej fotek z tuńczykami. Reportażyk mi się podoba, ale przy tak dalekich podróżach zabrałbym też cyfrę bo tak o efekcie pracy dowiadujesz się już po powrocie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bercik Zobacz posta
    ale przy tak dalekich podróżach zabrałbym też cyfrę bo tak o efekcie pracy dowiadujesz się już po powrocie.

Przerażające

Cytat Zamieszczone przez velaskez Zobacz posta
    Według mnie za mało się skupiłeś na detalach. I jak dla mnie to bym jednak spróbował kolor. Uchwycić tę krwistą czerwień i kolory samych rybek. No ale - co kto woli
    KOLOR SELEKTYWNY!!! JEEEEE!!!!

a tak już całkiem na serio, mi się podoba. Akurat w tym wypadku jakbyś wrzucił jedno zdjęcie nie byłoby źle. Dwa czy trzy zdjęcia mnie zaintrygowały, reszta jako dopełnienie może sobie funkcjonować. Pewnie gdybym rozumiał te znaczki trochę więcej ze zdjęcia bym wywnioskował ale nie można mieć wszystkiego.
    Dużo lepiej imo radzisz sobie w tej dziedzinie, a nawet robisz takie zdjęcia podświadomie (nawiązując do wątku tokio II). Oby ci się chciało dalej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez teh_14m3 Zobacz posta
    Pewnie gdybym rozumiał te znaczki trochę więcej ze zdjęcia bym wywnioskował ale nie można mieć wszystkiego.
    Co do znaczków to wprawdzie sam z nich niewiele rozumiem, ale po dwóch tygodniach ich oglądania, nie miałem w domu problemu by na ich podstawie stwierdzić czy mam skan dobrze czy w lustrzanym odbiciu
    Völkchlor

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pastwisko Zobacz posta
    Co do znaczków to wprawdzie sam z nich niewiele rozumiem, ale po dwóch tygodniach ich oglądania, nie miałem w domu problemu by na ich podstawie stwierdzić czy mam skan dobrze czy w lustrzanym odbiciu
    w dobie narzekania na podpisy sprzętowe, w poczuciu winy usunięty ...

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów