Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Walka o portret

Domyślnie Walka o portret

...część dalsza. W roli modelki żona i corka

1.

2.

Domyślnie

Sorry, ale dopiero po dłuższej chwili dostrzegłem na zdjęciu Twoją żonę. Została totalnie zdominowana przez te gumofilce. Swoją drogą ciekawie się komponujące ze swobodnie powiewającym listowiem drzew i krzewów okolicznych.
    Naturalna blenda w postaci drogi również mało korzystnie wpłynęła na lico modelki, produkując doświetlenie dolne, charakterystyczne raczej dla filmów grozy.
    Z poważaniem - Michu, Licencjonowany Pogromca Vampirów :)=

To są kozaki ze skóry)) a blenda była ,ale od dołu.Nie było komu trzymać . Czy to wyszło aż tak źle ??

Domyślnie

Aż tak źle nie wyszło. Na dodatek wyszło edukacyjnie.
    Kolega Michu miał okazję dowiedzieć się, że w okresie oczekiwania na maleństwo panie noszą płaskie obuwie, bez podbicia /kolor nieistotny/.
    Tutaj jest... podpis

Domyślnie

Mi się pozy nie podobają. Takie na maksa wystudiowane.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez uomatko Zobacz posta
    Mi się pozy nie podobają. Takie na maksa wystudiowane.
    Tak tylko żonkę poprosiłem o złapanie się za boczki.Co by brzuchala lepiej widać było... Ale na maksa??

Domyślnie

Myślę, że kolory są zbyt nasycone, buzia Twojej żony wyszła pomarańczowa... jej buty i listki w tle też zbyt rzucają się w oczy. No i brak kontry dla ostrego światła. Ale myślę, że jeżeli popracujesz nad nasyceniem, to do rodzinnego albumu jedynka się nada - czemu nie

Domyślnie

Chodzi mi o to,że mam alergię na pozy "na krakowiankę" (czyli pod boczki) + przekrzywiona głowa.

Tak jakos wyszło .To moja pierwsza "modelka" i nie jest profesjonalistką.Ja tez do amatorów sie zaliczam.Wiec próbuje jak moge

Domyślnie

To próbujcie, próbujcie...tzn, chyba już coś Wam wyszło

Teraz czekam na fotki małej przyczepki Pewnie to już niedługo.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów