Close

Strona 52 z 56 PierwszyPierwszy ... 2425051525354 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 511 do 520 z 552

Wątek: d700 umarł

Domyślnie

Ja po przeczytaniu tematu się zastanawiam nad 32 GB kartą...
    Jak do tej pory to nigdy nie miałem więcej jak 13 GB danych z jednego zlecenia (zapisuję tylko RAW)
    D800 || D810
    Samyang 14 F2.8 || Sigma 24-35 F2 || Sigma 85 1.4 A || Tamron 70-200 F2.8 G2
    https://wedd.photo/

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez paparazzi89 Zobacz posta
    zestresowany! wkładam karte teraz do aparatu delikatniej niż jajka do lodówki
    Hardcore/sado-maso.
    Krzysztof Paszkiewicz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekonet Zobacz posta
    Hardcore/sado-maso.
    podobno od zimna twardnieje

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez miron19j Zobacz posta
    podobno od zimna twardnieje
    Zależy co. Od zimna to raczej się kurczy.
    - Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
    - Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez t0m3k Zobacz posta
    Ja po przeczytaniu tematu się zastanawiam nad 32 GB kartą...
    Wszystko fajnie, więcej się zmieści, tylko.....
    trzeba ją bedzie włożyć do aparatu , a czym to grozi wiadomo.
    Może na wymianę karty odesłać aparat na Postępu?
    Nie wiem, nie znam się - nie bierzcie mnie na poważnie.

Domyślnie

czyli co?, 52 strony bicia piany o niczym? a zainteresowana taka była buńczuczna, że sąd, że nie odpuści, że to jej "niedobry Nikon" pogiął piny i takie tam dyrdymały

Zbanowany
    Miasto
    Pacyfik

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rotor Zobacz posta
    czyli co?, 52 strony bicia piany o niczym? a zainteresowana taka była buńczuczna, że sąd, że nie odpuści, że to jej "niedobry Nikon" pogiął piny i takie tam dyrdymały
    Przynajmniej przez ten czas miałeś czym się ekscytować ! Wszystko byłoby by ok" gdyby autorka z tym
    teamatem szalała na NIKON CAFE a niw wrzucała do powaznego działu: Nikon d'SLR - D100 - D700 wartością
    dodaną tego wątku było napewno objawienie się talentu literackiego. kol. Kazwity

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rotor Zobacz posta
    To jest kolejny dowód na to, że jednak kobiety myślą racjonalnie i o zgrozo!, potrafią przyznać się do zmiany punktu widzenia, uzależnionego przecież od sytuacji i mijającego czasu. Pinqiun doszła do momentu, kiedy stwierdziła, że:
    "Oczekiwałam zrozumienia i je otrzymałam. Na razie czuję się usatysfakcjonowana."
    Dzięki temu oszczędzi sobie mnóstwo czasu i nerwów (a może i kasy) a my mamy szanse zobaczyć niebawem jeszcze piękniejsze zdjęcia dziecięcych buziek. Czekamy więc.
    - Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
    - Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bercik Zobacz posta
    Przynajmniej przez ten czas miałeś czym się ekscytować !
    ekscytacją bym tego nie nazwał, raczej -> niezły ubaw miałem, bo finał histori znałem od początku

Domyślnie

Może by już tak zamknąć ten wątek?
    (a najlepiej jeszcze w ostatniej wiadomości (albo po pierwszej) dopisać kilka zdań streszczenia)
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Strona 52 z 56 PierwszyPierwszy ... 2425051525354 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów