Ja po przeczytaniu tematu się zastanawiam nad 32 GB kartą...
Jak do tej pory to nigdy nie miałem więcej jak 13 GB danych z jednego zlecenia (zapisuję tylko RAW)
Szukaj
Ja po przeczytaniu tematu się zastanawiam nad 32 GB kartą...
Jak do tej pory to nigdy nie miałem więcej jak 13 GB danych z jednego zlecenia (zapisuję tylko RAW)
D800 || D810
Samyang 14 F2.8 || Sigma 24-35 F2 || Sigma 85 1.4 A || Tamron 70-200 F2.8 G2
https://wedd.photo/
podobno od zimna twardnieje
czyli co?, 52 strony bicia piany o niczym? a zainteresowana taka była buńczuczna, że sąd, że nie odpuści, że to jej "niedobry Nikon" pogiął piny i takie tam dyrdymały![]()
Przynajmniej przez ten czas miałeś czym się ekscytować! Wszystko byłoby by ok" gdyby autorka z tym
teamatem szalała na NIKON CAFE a niw wrzucała do powaznego działu: Nikon d'SLR - D100 - D700 wartością
dodaną tego wątku było napewno objawienie się talentu literackiego. kol. Kazwity
To jest kolejny dowód na to, że jednak kobiety myślą racjonalnie i o zgrozo!, potrafią przyznać się do zmiany punktu widzenia, uzależnionego przecież od sytuacji i mijającego czasu. Pinqiun doszła do momentu, kiedy stwierdziła, że:
"Oczekiwałam zrozumienia i je otrzymałam. Na razie czuję się usatysfakcjonowana."
Dzięki temu oszczędzi sobie mnóstwo czasu i nerwów (a może i kasy) a my mamy szanse zobaczyć niebawem jeszcze piękniejsze zdjęcia dziecięcych buziek. Czekamy więc.
- Stary człowiek czytał dziecku Odyseję i ono w ogóle przestało mrugać oczami. A ty co opowiesz?
- Przechodząca kobieta, która w deszczu złożyła parasol i zupełnie przemokła...
Może by już tak zamknąć ten wątek?![]()
(a najlepiej jeszcze w ostatniej wiadomości (albo po pierwszej) dopisać kilka zdań streszczenia)
D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
www.SALDAT.pl
Skontaktuj się z nami