Close

Strona 6 z 8 PierwszyPierwszy ... 45678 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 79

Domyślnie

Ale archeologia
    Oni srebrne wesele będą wkrótce mieli.
    Tutaj jest... podpis

Domyślnie

dajcie spokój, poza kilkoma dobrymi zdjęciami i nienaganna obróbka nic rewelacyjnego tu nie ma.
    FiX-owe Nikony
    http://zoltyserwisfotograficzny.info
    niezależne opinie klientów o serwisie "N"

Domyślnie

Pewnie się narażę, ale poza dobrą 17 nie widzę tu nic nadzwyczajnego.

Domyślnie

A tam, już nie gadajcie. Nawet po 2 latach ten materiał się bardzo fajnie ogląda, bo to ponadczasowe foty są. Trendy się zmieniły, fotografów ślubnych przybyło i od razu znajdą się tacy, którym bardzo dobre zdjęcia nie pasują.
    JN

Domyślnie

jak widać te zdjęcia są nie tylko piękne, są także nieśmiertelne
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

te zdjecia nadal sie bronią. dzis chyba to jeszcze latwiej zrozumiec, ze to cos wiecej niz warsztat jaki mozna komus przekazać uczac obrobki, uzywania aparatu, czy ustawiania przyslony na 1.2.
    pozdro
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

A ja napiszę tak. Ciekaw jestm jakie byłyby opinie gdyby to nie Kalina wstawiła. Bardzo jestem ciekaw.

Zdjęcia ładne ale nie takie, które urywają głowę.

Pozdrawiam
    FUJI X-T3/18-55/35 1.4

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Michal_C Zobacz posta
    A ja napiszę tak. Ciekaw jestm jakie byłyby opinie gdyby to nie Kalina wstawiła. Bardzo jestem ciekaw.

Zdjęcia ładne ale nie takie, które urywają głowę.

Pozdrawiam
    Fakt...
    Niepotrzebne skosy, dość ciasne kadry, ale to Kalina więc ach, och - pięknie
    MarcinWilk

Domyślnie

Wszystkie oceny są uprawnione i te z chwili kiedy Kalina pokazała te zdjęcia jak aktualne. Wtedy był to materiał na naszym podwórku .... nowatorski, atrakcyjny wizualnie, przyciągający obróbką. Teraz, kiedy w wyniku choćby prowadzonych przez Adama i Kalinę kursów, fotografów "majstrujących przy zdjęciach" w ten sam sposób jest więcej, inaczej już się te zdjęcia ocenia. Opada poziom zachwytu nad obróbką, można spokojniej oceniać to co bardzo dobre, i to co standardowe. Z ciekawością przeczytałem własny komentarz i cieszę się, ze nie muszę odszczekiwać tego co wtedy napisałem. To bardzo dobry materiał, choć często nie odpowiada moim gustom czy przyzwyczajeniom.
    Ostatnio edytowane przez RomanZWrocławia ; 01-02-2011 o 14:47
    myślę co piszę

Strona 6 z 8 PierwszyPierwszy ... 45678 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów