Ale archeologia
Oni srebrne wesele będą wkrótce mieli.
Szukaj
Ale archeologia
Oni srebrne wesele będą wkrótce mieli.
Tutaj jest... podpis
dajcie spokój, poza kilkoma dobrymi zdjęciami i nienaganna obróbka nic rewelacyjnego tu nie ma.
Pewnie się narażę, ale poza dobrą 17 nie widzę tu nic nadzwyczajnego.
A tam, już nie gadajcie. Nawet po 2 latach ten materiał się bardzo fajnie ogląda, bo to ponadczasowe foty są. Trendy się zmieniły, fotografów ślubnych przybyło i od razu znajdą się tacy, którym bardzo dobre zdjęcia nie pasują.
JN
jak widać te zdjęcia są nie tylko piękne, są także nieśmiertelne![]()
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
te zdjecia nadal sie bronią. dzis chyba to jeszcze latwiej zrozumiec, ze to cos wiecej niz warsztat jaki mozna komus przekazać uczac obrobki, uzywania aparatu, czy ustawiania przyslony na 1.2.
pozdro
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
A ja napiszę tak. Ciekaw jestm jakie byłyby opinie gdyby to nie Kalina wstawiła. Bardzo jestem ciekaw.
Zdjęcia ładne ale nie takie, które urywają głowę.
Pozdrawiam
FUJI X-T3/18-55/35 1.4
Wszystkie oceny są uprawnione i te z chwili kiedy Kalina pokazała te zdjęcia jak aktualne. Wtedy był to materiał na naszym podwórku .... nowatorski, atrakcyjny wizualnie, przyciągający obróbką. Teraz, kiedy w wyniku choćby prowadzonych przez Adama i Kalinę kursów, fotografów "majstrujących przy zdjęciach" w ten sam sposób jest więcej, inaczej już się te zdjęcia ocenia. Opada poziom zachwytu nad obróbką, można spokojniej oceniać to co bardzo dobre, i to co standardowe. Z ciekawością przeczytałem własny komentarz i cieszę się, ze nie muszę odszczekiwać tego co wtedy napisałem. To bardzo dobry materiał, choć często nie odpowiada moim gustom czy przyzwyczajeniom.
Ostatnio edytowane przez RomanZWrocławia ; 01-02-2011 o 14:47
myślę co piszę
Skontaktuj się z nami