Nie wiem, czy sama Kalina mi odpowie, ale może ktoś z Was wie, w jakim programie można uzyskać takie kolory jak na zdjęciu numer 3?
Szukaj
Nie wiem, czy sama Kalina mi odpowie, ale może ktoś z Was wie, w jakim programie można uzyskać takie kolory jak na zdjęciu numer 3?
Myślę, że w zabawie kolorami jest trochę tak jak z gotowaniem. (Choć może najlepszą kucharką nie jestem, ale moja sałatka z tuńczyka daje rady ;)
W zdjęciu numer trzy o które pytasz jest właśnie taka zabawa w smaki słodko-kwaśne. Najpierw wywołałam RAWa na chłodno, jeszcze go kwaskowo pochładzając. A potem ociepliłam polewając miodem:)
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
od 2-4 zdjęcia jak i kadry bardzo trafne, obróbka super.
Reszta zdjęć moim zdaniem nic co przykuło by wzrok, zwróciłem uwagę na 12 zdjęcie gdzie ręka pani młodej jest bardzo ciemna-niby jest tam gałązka i ręka ma prawo być w lekkim cieniu ale moim zdaniem obróbka uwydatniła zaciemnienie ręki przez co widać jakby ta cześć ciała była po prostu brudna lub nieudolnie obrobiona.
Świetny reportaż ślubny![]()
podpis niezgodny z regulaminem forum
o cholera, ale wykopalisko
Krzysztof Papierkowski
myślałem że to nowy tematale patrzę tyle wejść i wpisów już jest , i tak pozwoliłem sobie jeszcze raz obejrzeć z wielką wielką przyjemnością
![]()
D3S / D700 / 14-24 2,8 / 24-70 2,8 / 70-200 2,8 / 35 1,4 / 85 1,4 / SB-800 / SB-900 / NEC PA 271W / i inne takie....
Skontaktuj się z nami