Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Wątek: 50/50

Domyślnie

Głosuję za dołem...
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

No rzeczywiście dolna 50 jest świetna a góra jak by nie była od tego kadru..Pozdrawiam

Gaduła Awatar matys
    Miasto
    szczecin / chesterfield

Domyślnie

To ja widzę niezłą tendencję - już nie jesteśmy za lub przeciw fotce, tylko głosujemy za lub przeciw części fotki...

To ja jestem za środkiem dolnej połowy ( tak ca. 33% )
    Pozdrawiam autora i mnie się podoba, może faktycznie niebo ciut za mocne...
    .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez matys Zobacz posta
    To ja widzę niezłą tendencję - już nie jesteśmy za lub przeciw fotce, tylko głosujemy za lub przeciw części fotki...
    To ja jestem za środkiem dolnej połowy ( tak ca. 33% )
    Pozdrawiam autora i mnie się podoba, może faktycznie niebo ciut za mocne...
    Hi, hi... Wprowadzam nowe trendy... Nieźle... Dzięki Matys. Również pozdrawiam

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    niestety ale Michał ma rację , kiedyś rozmawialiśmy poza forum o NX-ie i co ? , ten program zminiłby Twój sposób obróbki, masz wiele ciekawych kadrów zepsutych obróbką - szkoda ich, zastanów się mogę Ci pomóc w opanowaniu programu
    Ostatnio rzadko w ogóle bywałem na forum, nie mówiąc już o plenerach i zabawach obróbkowych. Zarobiony byłem na amen. Rozmowy dobrze pamiętam i o ile nie przeskoczyłem jeszcze na NX-a, to sporo jednak zmieniłem w obróbce. Oczywiście nie chcę odejść zupełnie od jakichś, moich dziwacznych założeń np. kolorystycznych, tylko ewentualnie coś poprawić w kwestiach technicznych. Jak wiesz zacząłem pogłębiać trochę teorii w związku z wejściem w posiadanie PS-a (oczywiście wersja dla przedszkolaków ). W praktyce, to jeszcze się motam i w większości przypadków NEF (a raczej Tiff) wpada w konsekwencji w objęcia starego, dobrego Gimpa. Tematu jednak nie zamykam i bardzo dziękuję za propozycję podszkolenia mnie w NX-e. Wczoraj chciałem ściągnąć nawet triala ale padł mi komp. Gdzieś nawet wyczytałem, że samo wywołanie nefa w tym programie robi niezłe wrażenie. Faktycznie, czy to była tylko reklama osoby z kręgu sprzedawców tego programu...? Ciekawi mnie Twoja opinia na ten temat...?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wypass Zobacz posta
    niebo robi fotę...piękny widok
    Ja podzielam.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów