Głosuję za dołem...![]()
Szukaj
No rzeczywiście dolna 50 jest świetna a góra jak by nie była od tego kadru..Pozdrawiam
To ja widzę niezłą tendencję - już nie jesteśmy za lub przeciw fotce, tylko głosujemy za lub przeciw części fotki...
To ja jestem za środkiem dolnej połowy ( tak ca. 33% )
Pozdrawiam autora i mnie się podoba, może faktycznie niebo ciut za mocne...
.
Hi, hi... Wprowadzam nowe trendy... Nieźle...![]()
Dzięki Matys. Również pozdrawiam
![]()
Ostatnio rzadko w ogóle bywałem na forum, nie mówiąc już o plenerach i zabawach obróbkowych. Zarobiony byłem na amen. Rozmowy dobrze pamiętam i o ile nie przeskoczyłem jeszcze na NX-a, to sporo jednak zmieniłem w obróbce. Oczywiście nie chcę odejść zupełnie od jakichś, moich dziwacznych założeń np. kolorystycznych, tylko ewentualnie coś poprawić w kwestiach technicznych. Jak wiesz zacząłem pogłębiać trochę teorii w związku z wejściem w posiadanie PS-a (oczywiście wersja dla przedszkolaków). W praktyce, to jeszcze się motam i w większości przypadków NEF (a raczej Tiff) wpada w konsekwencji w objęcia starego, dobrego Gimpa. Tematu jednak nie zamykam i bardzo dziękuję za propozycję podszkolenia mnie w NX-e. Wczoraj chciałem ściągnąć nawet triala ale padł mi komp. Gdzieś nawet wyczytałem, że samo wywołanie nefa w tym programie robi niezłe wrażenie. Faktycznie, czy to była tylko reklama osoby z kręgu sprzedawców tego programu...? Ciekawi mnie Twoja opinia na ten temat...?
Skontaktuj się z nami