Close

Strona 106 z 205 PierwszyPierwszy ... 65696104105106107108116156 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 051 do 1 060 z 2048

Domyślnie

a witać witać
    no patrząc na awatar ... jest też tu gdzieś w cafe wątek "rodzicielski"
    Psychotrop vel Grzegorz Lucjan Laska von Lasocki

Domyślnie

Witam serdecznie nowych Kolegów

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Szkocja/W-wa

Domyślnie

a tak tak teraz juz jest dosc duzy bo ma 2,5 roku do tego mam jeszcze 6 letnia core.Wroce do polski za 2-3 miesiace to napstrykam im zdjec swoim nowiutkim nikonem. no i wyprodukuje moze jakis lepszy awatar

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Dąbrowa Górnicza

Domyślnie

Witam wszystkich. Po dłuższym czasie śledzenia tegoż forum z pozycji gościa postanowiłem zostać nieco bardziej aktywnym uczestnikiem wirtualnie pozytywnego zjawiska jakim jest "nikonizm na nikoniarzach". Pozdrawiam i życzę owocnych dyskusji.
    d-90, 18-105 , 35 f1.8,Sigma 10-20 F4-5.6 HSM, SB-600, lowepro inverse 200, Velbon Sherpa 600R i parę gadżetów

Domyślnie

Serdecznie witam obecnych tu Nikoniarzy.

Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem D90 z dwoma słoikami (na razie ).
    Do tej pory były jakieś lustra analogowe, jakieś małpki cyfrowe, ostatnio hybryda Fuj S9500 a teraz wreszcie lustro

Fotografuję czysto amatorsko, dla własnej satysfakcji , choć gdzieś tam zdjęcia swoje wrzucałem

Mam nadzieję podglądnąć na tym forum troszkę ciekawostek i czegoś się nauczyć.

Jakiś czas temu zaraziłem się makrofotografią - pstrykam robaczki fujem z dokręconym odwrotnie Heliosem

A pod tym linkiem http://www.mgfoto.pl/autor.php?akcja=autor&iAutorId=249 kilka moich pstryków

Serdecznie pozdrawiam
    Andrzej
    A_MAX

Domyślnie

cześć
    Andrzej, zdjęcia wrzucaj do odpowiednich działów
    http://forum.nikoniarze.pl/forumdisplay.php?f=3

a i przeczytaj sobie regulamin, jaki rozmiar zdjęć, jak wrzucać, ile maksymalnie można wrzucać, i takie tam ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Psychotrop Zobacz posta
    cześć
    Andrzej, zdjęcia wrzucaj do odpowiednich działów
    http://forum.nikoniarze.pl/forumdisplay.php?f=3
    Jezuuuuuuuu, jaka błyskawiczna reakcja
    Oczywiście zdjęcia będę wrzucał w odpowiednie miejsce, tu tylko się chciałem przywitać
    A poza tym tamte fotki, to jeszcze nie z Nikona

Cytat Zamieszczone przez Psychotrop Zobacz posta
    a i przeczytaj sobie regulamin, jaki rozmiar zdjęć, jak wrzucać, ile maksymalnie można wrzucać, i takie tam ...
    Oczywiście. Postaram się nie sprawiać kłopotów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez A_MAX Zobacz posta
    Oczywiście. Postaram się nie sprawiać kłopotów
    o to bym Ciebie nie podejrzewał
    tacy co sprawiają kłopoty, się nie witają, a przechodzą od razu do działania

Domyślnie

Witam,
    mam na imię Mariusz,pochodzę z Kielc...od jakiegoś czasu fotografuje.... albo kompaktem cyfrowym a od ok. roku lustrzanka Nikon D5000. Rejestrując się na tym forum chce czegoś się nauczyć oraz poznać ciekawostki.

Serdecznie pozdrawiam

Mariusz
    fotograf0

Domyślnie

Witam, też jestem Mariusz ale nie z Kielc. Tak poważniej interesuję się fotografią od 3 lat. Od niedawna jestem posiadaczem D90+kit 18-105. Wcześniej siedziałem w systemie Sony, który aktualnie wyprzedałem.

Strona 106 z 205 PierwszyPierwszy ... 65696104105106107108116156 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów