Witam wszystkich kolegów! Co prawda nie jestem użytkownikiem aparatu Nikon, lecz Sony (A300), ale to forum jest skarbnicą wiedzy na temat fotografii. I to mnie właśnie przyciągnęło... Pozdrawiam!
Szukaj
Witam wszystkich kolegów! Co prawda nie jestem użytkownikiem aparatu Nikon, lecz Sony (A300), ale to forum jest skarbnicą wiedzy na temat fotografii. I to mnie właśnie przyciągnęło... Pozdrawiam!
Michał
witam
mam na imię Mariusz, fotografią interesuję się w zasadzie od niedawna, na dniach planuję zakup D7000 + 18-105 VR, mam nadzieję, że dużo się tutaj nauczę
pozdrawiam![]()
Sami Mariusze się rejestrują. Witamy![]()
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
he he he ... faktycznie, teraz zauważyłem
pozdrawiam raz jeszcze![]()
Mariusz
Witam wszystkich
To moja pierwsza lustrzanka Nikon D3100, mam nadzieję że znajdę tu mnóstwo cennych porad. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów
Mariusz
widzę, że Mariusze górą ... tak trzymać![]()
Mariusz
Witamto was zaskoczę bo ja nie Mariusz ;P heh . Na imie mi Bartek , posiadam lustro d90 z jak na razie dwoma szkiełkami , chodź jestem na etapie kupna kolejnych
pozdrawiam Bartek![]()
Witam wszystkich
Przesiadlem sie wlasnie z Panasonica FZ28 na D90 z obiektywem 18-70.
pozdrawiam
Adam
Witam Wszystkich,od wczoraj jestem właścicielem Nikona D5000.Kiedyś pstrykałem Zenitem 12XP a ciemnię do zdjęć mam do dziś,niestety dawno już nie ruszana.Ostatnie fotki robiłem tylko kompaktami więc na razie lustrzanka dla mnie to czarna magia.
Marek.
a dzień doberek wszystkim
na wstępie zapraszam do zapoznania się z działami![]()
Psychotrop vel Grzegorz Lucjan Laska von Lasocki
Skontaktuj się z nami