Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 26

Wątek: Rainbow Bridge

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pastwisko Zobacz posta
    A poza tym daruj sobie proszę już te teksty o tym że coś nie jest architekturą, bo zaczynam się czuć jak na proszonym przyjęciu u królowej, na którym ktoś mi stoi za plecami i patrzy czy mój wskazujący palec trzyma prawidłowy kąt względem widelca.. Te nazwy działów są naprawdę orientacyjne, myślę ze gdyby miało być jak w bibliotece PAN to moderacja by wywalała takie zdjecia. Miło ze masz klasyczne zapatrywania na zdjecia w tej kategorii ale od 27 dni mamy juz rok 2011. Zapatrywania na to co jest poprawne/dopuszczalne się zmieniają. Za przykład podam płytką głębię w portrecie - kiedyś traktowaną jak błąd, a dziś wręcz pożądaną przez większość fotografów.
    Kuba, Ty tak na poważnie?
    Odpuść sobie, nie warto, w dziale foto jest masa ludzi, którzy potrafią ocenić tylko aspekty techniczne zdjęcia i za nic w świecie nie potrafią ocenić zdjęcia na innej płaszczyźnie. Sam się kiedyś zastanawiałem czy nie wystawiać fotosów, żeby popatrzeć jak ludzie się zżymają, że nie tak cięte, że przepały, że niedoświetlone etc. Jednak doszedłem do wniosku, że za szybko by mnie się to znudziło.

Przepraszam, za mój opis, tak mnie naszło, ale naprawdę mnie się Twoje zdjęcie mostu podoba. Nie jest sztampowe i pokazuje z ciekawej perspektywy obiekt.
    Pozdrawiam!
    Tomasz Zych
    tomzych.com
    analogowiortodoksi.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zdyboo Zobacz posta
    Kuba, Ty tak na poważnie?
    Cytat Zamieszczone przez pastwisko Zobacz posta
    A tu na koniec dyskusji z mojej strony pionowe piony, zeby nie było ze nie umiem. Owszem umiem, ale nie zawsze korzystam.
    Kuba... tj. Drogi pastwisko!

Szanuj się. To zdjęcie powyżej woła o oddzielny wątek.
    Oczywiście wtedy spotka się ze "stosowną krytyką" na temat nieciągłości tonalnych na niebie.
    Ale ciekaw jestem, czy jeszcze z jakąkolwiek inną.
    Jest... metafizyczne.
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Uprawnienia umieszczania postów