Szukaj
A co sadzisz o Tamrac System 6?
Że jest stanowczo zbyt duża jak na wymagania autora tematu
Czy użytkuje ktoś LOWEPRO Toploadera 65AW z zestawem D700 z gripem i nikkorem 24-70?
Czy wejdzie z odwróconą osłoną?
Do takiej ilości sprzętu warto rozważyć Tamrac System 3. Mi wchodzi D90 z gripem, 18-105, 70-300 i 50-tka i cala masa szpargałów. Jak odepnę grip, to lampa znajduje miejsce.
Generalnie przyzwoita torba (system ruchomych przegródek umożliwia wygodne zmiany konfiguracji przenoszonej zawartości bez konieczności przepinania rzepów).
http://www.migomex.com.pl/akcesoria_...ct/product/98#
D90 | T17-50 2.8 | N 50 1.8 | N 70-300 VR | SB-700 | Metz 50 AF-1 | Metz 48 Af-1 | M Maxxum 4000 | radyjka
A może jakiś "niefotograficznie" wyglądający i dosyć zgrabny messenger Crumplera? Posiadam Muffin Topa 5500 i jest to optymalna wielkość na krótki wypad. Wykonanie bardzo solidne, jedynym mankamentem może być niezbyt satysfakcjonująca ochrona przed deszczem, tzn są zakładki materiału tak ułożone że powinny chronić sprzęt ale jest jakaś szansa że przy jakimś zacinającym deszczu czy śniegu coś może się do wnętrza dostać, osobiście nie sprawdzałem torby w jakichś ekstremalnych warunkach.
Albo plecaczek typu daypack lub cos w tym stylu tylko mniejszy?
Dzięki chłopaki ale raczej mi nie pomogliście ale przynajmniej swoje doświadczenia "torbowe" wymieniliście
Jednak zdecyduję się na Tamrac Aero 50, jest lekka, poręczna i dobrze się trzyma u boku.
Pozdrawia.
70F,D70s,D700,P7000,D7100, szklarnia N z gwintem na filtry 77 i inne graty (w tym m.in. SB700)
Skontaktuj się z nami