Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 38

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sapphiron Zobacz posta
    Ja polecam Hama Defender 180. Wypadła mi kiedyś z motoru podczas jazdy (głupia historia) i przetrwał sprzęt bez szwanku.
    właśnie tą planuje
    Zmieści 2 body 1-2 lampki i z 3 szkła (zoom i 2 nieduże stałki)?

Domyślnie

A co sadzisz o Tamrac System 6?
    Reed
    Stopka w remoncie
    Flickr

Domyślnie

Że jest stanowczo zbyt duża jak na wymagania autora tematu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez joker333 Zobacz posta
    właśnie tą planuje
    Zmieści 2 body 1-2 lampki i z 3 szkła (zoom i 2 nieduże stałki)?
    Mi mieściło S5+Mbd200, Sb-900, 70-300, 85mm, Puszkę piwa + graty typu ładowarka, komplety baterii itp w przedniej kieszonce.

Domyślnie

Czy użytkuje ktoś LOWEPRO Toploadera 65AW z zestawem D700 z gripem i nikkorem 24-70?
    Czy wejdzie z odwróconą osłoną?

Oszczędny w słowach Awatar Hargin
    Miasto
    Katowice tymaczsowo

Domyślnie

Do takiej ilości sprzętu warto rozważyć Tamrac System 3. Mi wchodzi D90 z gripem, 18-105, 70-300 i 50-tka i cala masa szpargałów. Jak odepnę grip, to lampa znajduje miejsce.

Generalnie przyzwoita torba (system ruchomych przegródek umożliwia wygodne zmiany konfiguracji przenoszonej zawartości bez konieczności przepinania rzepów).

http://www.migomex.com.pl/akcesoria_...ct/product/98#
    D90 | T17-50 2.8 | N 50 1.8 | N 70-300 VR | SB-700 | Metz 50 AF-1 | Metz 48 Af-1 | M Maxxum 4000 | radyjka

Domyślnie

A może jakiś "niefotograficznie" wyglądający i dosyć zgrabny messenger Crumplera? Posiadam Muffin Topa 5500 i jest to optymalna wielkość na krótki wypad. Wykonanie bardzo solidne, jedynym mankamentem może być niezbyt satysfakcjonująca ochrona przed deszczem, tzn są zakładki materiału tak ułożone że powinny chronić sprzęt ale jest jakaś szansa że przy jakimś zacinającym deszczu czy śniegu coś może się do wnętrza dostać, osobiście nie sprawdzałem torby w jakichś ekstremalnych warunkach.

Domyślnie

Albo plecaczek typu daypack lub cos w tym stylu tylko mniejszy?

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Sandomierz

Domyślnie

Dzięki chłopaki ale raczej mi nie pomogliście ale przynajmniej swoje doświadczenia "torbowe" wymieniliście
    Jednak zdecyduję się na Tamrac Aero 50, jest lekka, poręczna i dobrze się trzyma u boku.
    Pozdrawia.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jolan Zobacz posta
    Witam.
    Potrzebna mi jest zgrabna torba żeby pomieściła D700 z N 24-70 + dodatkowo jedno szkło lub lampa. Torbę dużą już mam ale potrzebna mi mniejsza ma szybkie wypady poza miasto żeby nie brać całego zestawu tylko samo body ze szkiełkiem i ewentualnie lampę. Chciał bym żeby nie była za bardzo kanciasta, po prostu musi być poręczna.
    Z góry dzięki i pozdrawiam.
    To rozważ może jeszcze Lowepro Classified 160 AW. Dokładnie ten zestaw o którym piszesz w niej noszę (wejdzie i dodatkowe szkło i lampa). Zgrabna raportówka, do torby foto niepodobna (to zaleta!), ma ochronę przeciwdeszczową, i klapkę ma zmyłkową dla złodzieja
    70F,D70s,D700,P7000,D7100, szklarnia N z gwintem na filtry 77 i inne graty (w tym m.in. SB700)

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów