Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 38

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Oszczędny w słowach
    Miasto
    Sandomierz

Domyślnie Potrzebna torba na D700

Witam.
    Potrzebna mi jest zgrabna torba żeby pomieściła D700 z N 24-70 + dodatkowo jedno szkło lub lampa. Torbę dużą już mam ale potrzebna mi mniejsza ma szybkie wypady poza miasto żeby nie brać całego zestawu tylko samo body ze szkiełkiem i ewentualnie lampę. Chciał bym żeby nie była za bardzo kanciasta, po prostu musi być poręczna.
    Z góry dzięki i pozdrawiam.
    Ostatnio edytowane przez jolan ; 12-01-2011 o 00:13

Domyślnie

Ja polecam Hama Defender 180. Wypadła mi kiedyś z motoru podczas jazdy (głupia historia) i przetrwał sprzęt bez szwanku.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sapphiron Zobacz posta
    Ja polecam Hama Defender 180. Wypadła mi kiedyś z motoru podczas jazdy (głupia historia) i przetrwał sprzęt bez szwanku.
    mam takową..... ale po dwóch latach użytkowania wygląda już nie najlepiej a pasek to porażka. Ale muszę przyznać że jest bardzo praktyczna
    Nikon FX

Domyślnie

właśnie tą planuje
    Zmieści 2 body 1-2 lampki i z 3 szkła (zoom i 2 nieduże stałki)?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez joker333 Zobacz posta
    właśnie tą planuje
    Zmieści 2 body 1-2 lampki i z 3 szkła (zoom i 2 nieduże stałki)?
    Mi mieściło S5+Mbd200, Sb-900, 70-300, 85mm, Puszkę piwa + graty typu ładowarka, komplety baterii itp w przedniej kieszonce.

Domyślnie

znajomy ma 5D i mówi, że jak idzie na miasto tak połazić to zakłada bojówki z milionem kieszeni, bierze w jedną 24-70 bez tulipana a w drugą body i to mu starcza, żadnych toreb

Domyślnie

Ja pasek zmieniłem zaraz po wyjściu ze sklepu... No cóż, dwa lata robią swoje. Ja miałem swoją rok niecały, była już w różnych warunkach, od plaży po pokład drakkara.
    Jedyne co jest w niej dziwne to dziury w pokrowcach które nijak nie zachodzą dobrze na uchwyty, ale i tak daje radę...

A ten piórniczek na karty jest miodzio wręcz

Domyślnie

A ten piórniczek na karty jest miodzio wręcz
    oj tak genialna rzecz zresztą w standardzie dają jeszcze ściereczkę na rzepie Co jak co ale nie raz mnie to uratowało Zawsze wszystko pod ręką
    Nikon FX

Domyślnie

Też mam Hame, solidne wykonanie za przystępną cenę

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów