Znajomy polecił mi zakup 2x quantuum R+300 + softbox + beautydish. Mówicie, że wystarczy parasolka + moja sabina. Jaką parasolkę polecacie?
Szukaj
Znajomy polecił mi zakup 2x quantuum R+300 + softbox + beautydish. Mówicie, że wystarczy parasolka + moja sabina. Jaką parasolkę polecacie?
D90 + N35 1.8 + N18-105VC + T17-50 2.8VC + T50-135 2.8 + SB900
24355050508080135105200...
www.jswierad.pl
JASNO, OSTRO, TANIO - wybierz dwa, ale nie możesz mieć trzech. Chyba że w analogu
Kiedys Nikon, teraz Fuji. Moje ulepy
Namiot bezcieniowy do fotografii potraf hmm, ciekawe.
Ja to widzę tak: jak do zabawy amatorskiej mozna nawet w zastanym poeksperymentować, no i sabinka też się przyda. jesli jednak Mówimy o komercyjnym zleceniu to raczej odpuść. Do profesjonalnej fotografii jedzenia nawet te dwie R300 to mało do tego potrzeba mnóstwa modyfikatorów i doadatkowych akcesoriów o których zapewne nie masz pojęcia. Dobra rada nie porywaj się z motyką na słońce bo się sparzysz.
prawie wszystko o microstockach
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Dlaczego nie? Takie muffiny jakie dał przedpiszca na samplu spokojnie można robić. A i namioty maja różne rozmiary i przystępną cenę, do fotografowania produktu bardzo OK sprawa. Do tego wiele można kupić z różnokolorowymi tłami co pomaga fotografować przedmioty o różnych kolorach. Fajny efekt daje też włożenie na dno kawałka szkła...
JASNO, OSTRO, TANIO - wybierz dwa, ale nie możesz mieć trzech. Chyba że w analogu
Kiedys Nikon, teraz Fuji. Moje ulepy
Skontaktuj się z nami