Close

Strona 166 z 371 PierwszyPierwszy ... 66116156164165166167168176216266 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 651 do 1 660 z 3702

Domyślnie

sprawdziłem po parę pluginów do FF, chrome i safari, IMO żaden się nie umywa do binga. co ciekawe safari ma plugin binga, ale jak to na macu, wie on znacznie lepiej od usera czego user potrzebuje i tłumaczy wyłącznie na jego natywny język... w dodatku w małych fragmentach...
    franker na safari by od biedy uszedł, bo w przeciwieństwie do chrome nie trzeba w nim sięgać do klawiatury, gdyby nie przeplatał przetłumaczonych zdań z oryginalnym tekstem.

zakładki/karty czy jak je zwał mają przycisk/krzyżyk którym można je zamknąć. w ie tylko aktywna karta ma ten przycisk widoczny, więc przypadkowe zamknięcie karty na której np sprawdza się od czasu do czasu notowania czy wyniki jest niemożliwe. u konkurencji każdą nawet nieaktywną kartę można zamknąć jednym kliknięcem, więc w chwili nieuwagi o pomyłkę nietrudno.
    właśnie odkryłem, że w przeciwieństwie do FF chrome i safari pozwalają prawoklikiem otwierać dodatkowe okna z docka, no normalnie rewelacja!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez statler Zobacz posta
    sprawdziłem po parę pluginów do FF, chrome i safari, IMO żaden się nie umywa do binga. co ciekawe safari ma plugin binga, ale jak to na macu, wie on znacznie lepiej od usera czego user potrzebuje i tłumaczy wyłącznie na jego natywny język...
    Ale po co Ci tłumaczenie w wielu językach? Pomijając już detal, że wszelkie automagiczne tłumacze działają kijowo, to nie bardzo rozumiem takie wymyślne zapotrzebowania...

zakładki/karty czy jak je zwał mają przycisk/krzyżyk którym można je zamknąć. w ie tylko aktywna karta ma ten przycisk widoczny, więc przypadkowe zamknięcie karty na której np sprawdza się od czasu do czasu notowania czy wyniki jest niemożliwe. u konkurencji każdą nawet nieaktywną kartę można zamknąć jednym kliknięcem, więc w chwili nieuwagi o pomyłkę nietrudno.
    No sorry, ale dla mnie to jest akurat bezapelacyjna zaleta, że nie trzeba przechodzić do karty aby ją zamknąć. Przypadkowe zamknięcie? Nie wiem, nie przypominam sobie, aby to było kiedykolwiek problemem. Zresztą FF ma w historii coś takiego, jak Recently Closed Tabs.

właśnie odkryłem, że w przeciwieństwie do FF chrome i safari pozwalają prawoklikiem otwierać dodatkowe okna z docka, no normalnie rewelacja!
    Tylko po cholerę sobie komplikować życie, skoro japco-N będzie o niebo wygodniejsze i działa wszędzie?
    I'm one of those bad things that happen to good people

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez de Fresz Zobacz posta
    skoro japco-N będzie o niebo wygodniejsze i działa wszędzie?
    Na nowszych CMD+N.
    Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
    monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tom01 Zobacz posta
    Na nowszych CMD+N.
    a w na klawiaturze USA pełne słowo command
    olender.me
    C5DmkII, C28/1.8, C85/1.8

Domyślnie

To niech będzie po staromakowemu "śmigło-N"

Domyślnie

jeśli się trzyma, jak przykładny internauta, piwo w lewej ręce a nogi na blacie to do waszego śmigła jest niemal tak daleko jak do Radia Maryja

Domyślnie

Masz nieergonomiczne stanowisko pracy. Wszak powszechnie wiadomo, że zbyt długo trzymane w ręku piwo się grzeje i niezbędny jest koszyk z lodem na regulowanym wysięgniku

Domyślnie

jeśli się trzyma, jak przykładny internauta, piwo w lewej ręce a nogi na blacie to do waszego śmigła jest niemal tak daleko jak do Radia Maryja
    ale są dwa śmigła z prawej i lewej wiec jak trzymasz piwo w lewj ręce to prawą możesz śmiało operować

Domyślnie

a mysz to pies?

Domyślnie

Nikt nie wspomnial o spaces (tylko expose) z ktorego ja namietnie korzystam (na jednym kompie mam 8po 2ekrany, na drugim 12 pojedynczych)
    Mi bardzo ulatwia prace

Strona 166 z 371 PierwszyPierwszy ... 66116156164165166167168176216266 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów