Szukaj
Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało
a myszą to jak wcisnąć to cmd+~?
No patrz Pan, a z routerem z podpiętym dyskiem usb nie działa, mimo że dysk widzi...
do NASa się powoli szykuję i jeśli do tej pory mac nie pójdzie do ludzi to będę musiał dokładnie spr co jest z nim kompatybilne.
Zawodowo zdjęć nie robię już ze 25 lat, ale coś tam zostało. Teraz rozwiązuję problemy innych fotografów.
monitory.mastiff.pl - masz problem z kolorem, wal śmiało
Owszem, jest to coś, do czego trzeba się przyzwyczaić. Dla mnie jest to już tak naturalne, że nie dostrzegam w tym niewygody. Za to masz zieloną glutożelkę, która działa znacznie sensowniej od Windzianego odpowiednika.
Hę??? Nie bardzo rozumiem o co chodzi? Tak poza tym, to japco-N, nie znam wygodniejszej metody.
Expose. W Windzie z racji braku odpowiednika czuję się jak z przetrąconymi nadgarstkami.
Ale to ma być wada?
To akurat zaleta
Hę?
Można. Juz gugle Luk! 3 minuty z terminalem załatwiają sprawę.
I'm one of those bad things that happen to good people
rozumiem, że biadolenie na ms jest trendy, ale wytłumacz mi proszę jak np w firefoxie czy chrome jednym kliknięciem myszy przetłumaczyć zaznaczony fragment tekstu. bardzo często korzystam z akceleratora 'translate with bing' i byłbym bardzo zobowiązany za wskazówki (tłumaczenie całej strony z google toolbar mi nie odpowiada)
niespecjalnie widzę sens w defautowym zamykaniu nieaktywnych zakładek, ale powiedzmy że to kwestia gustu i ciągłego utrzymywania wzmożonej uwagi.
wczoraj za radą Wiewioora poustawiałem narożniki w expose i muszę przyznać że po przyzwyczajeniu powinno być dobrze
nie ma nic lepszego niż grzebanie w trzewiach systemu, konsola rządzi! udało mi się nawet znaleźć sposób na zmuszenie systemu do obsługi partycji ntfs!![]()
I'm one of those bad things that happen to good people
Skontaktuj się z nami