Szukaj
bardzo ładne zdjęcie , o której godz robiłes /![]()
Piękna, mroźna fota w delikatnym, ciepłym świetle. Bardzo mi się ta praca podoba, także dlatego, że dzięki kompozycji i umiejetnym wyczekaniu momentu jest taka... zupełna
Jeśli chodzi zaś o ewentualne uwagi, to zastanowiłbym się jedynie nad machnięciem stemplem tuż przy lewej krawędzi - najbliższy niej ptak i to coś tuż za nim (chyba boja) mogłyby się - z korzyścią dla całości - zdematerializować![]()
"Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry PratchettPozdrawiam! Jacek
28 grudnia 2010, godz. 13:57. Więc pora wydawać się może nie szczególna, ale zimą, nad morzem słońce jest już na tyle nisko, że potrafi ładnie zagrać
Gdynia - Orłowo.
Teraz, kiedy tak sobie ze spokojem patrzę na to moje "dziecko", rzeczywiście mógłbym się pokusić o dwa kliknięcia stemplem. Tak się tylko usprawiedliwięże bez ramki nie rzuca się to tak mocno w oczy. A że ramkę dodałem tuż przed wrzuceniem na forum, to też nie przyglądałem się zbytnio, czy jakiegoś skrzydełka nie skróciłem. I to był błąd
![]()
Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB
Bardzo ladna delikatna kolorystyka zdjecia. Jest mrozno i zimowo...a jednoczesnie mamy to delikatne, lekko cieple swiatelko wkradajace sie w kadr. Bardzo podoba mi sie takie zestawienie. A kadrowo tez gra.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
The birds is the bestA poważnie - super światło !
Świetne, ptaki nadają tej fotografii specyficznego klimatu.
Pozdrawiam.
Surfingujące buty.
Drób drobiem, ale czemu nie fociłeś p drugiej stronie molo, tam to dopiero światełko daje...![]()
LED ZEPPELIN
Skontaktuj się z nami