Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: In the air...

Domyślnie In the air...

The birds.

Pozdrawiam

Domyślnie

bardzo ładne zdjęcie , o której godz robiłes /

Domyślnie

Ładnie wyszło! gdzie to?
    ...

Domyślnie

Piękna, mroźna fota w delikatnym, ciepłym świetle. Bardzo mi się ta praca podoba, także dlatego, że dzięki kompozycji i umiejetnym wyczekaniu momentu jest taka... zupełna
    Jeśli chodzi zaś o ewentualne uwagi, to zastanowiłbym się jedynie nad machnięciem stemplem tuż przy lewej krawędzi - najbliższy niej ptak i to coś tuż za nim (chyba boja) mogłyby się - z korzyścią dla całości - zdematerializować
    "Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry Pratchett
    Pozdrawiam! Jacek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    bardzo ładne zdjęcie , o której godz robiłes /
    28 grudnia 2010, godz. 13:57. Więc pora wydawać się może nie szczególna, ale zimą, nad morzem słońce jest już na tyle nisko, że potrafi ładnie zagrać

Cytat Zamieszczone przez miszet Zobacz posta
    Ładnie wyszło! gdzie to?
    Gdynia - Orłowo.

Cytat Zamieszczone przez Fremen Zobacz posta
    Piękna, mroźna fota w delikatnym, ciepłym świetle. Bardzo mi się ta praca podoba, także dlatego, że dzięki kompozycji i umiejetnym wyczekaniu momentu jest taka... zupełna
    Jeśli chodzi zaś o ewentualne uwagi, to zastanowiłbym się jedynie nad machnięciem stemplem tuż przy lewej krawędzi - najbliższy niej ptak i to coś tuż za nim (chyba boja) mogłyby się - z korzyścią dla całości - zdematerializować
    Teraz, kiedy tak sobie ze spokojem patrzę na to moje "dziecko", rzeczywiście mógłbym się pokusić o dwa kliknięcia stemplem. Tak się tylko usprawiedliwię że bez ramki nie rzuca się to tak mocno w oczy. A że ramkę dodałem tuż przed wrzuceniem na forum, to też nie przyglądałem się zbytnio, czy jakiegoś skrzydełka nie skróciłem. I to był błąd

Domyślnie

Ładnie słoneczko zagrało

Cytat Zamieszczone przez miszet Zobacz posta
    Ładnie wyszło! gdzie to?
    No teraz to masz krechę u mnie
    Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB

Domyślnie

Bardzo ladna delikatna kolorystyka zdjecia. Jest mrozno i zimowo...a jednoczesnie mamy to delikatne, lekko cieple swiatelko wkradajace sie w kadr. Bardzo podoba mi sie takie zestawienie. A kadrowo tez gra.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

The birds is the best A poważnie - super światło !
    D 90; D750; D850; N 35; N 14-24, N 70-200

Domyślnie

Świetne, ptaki nadają tej fotografii specyficznego klimatu.

Pozdrawiam.
    Surfingujące buty.

Domyślnie

Drób drobiem, ale czemu nie fociłeś p drugiej stronie molo, tam to dopiero światełko daje...
    LED ZEPPELIN

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów