Czegos nie kumam, mam D90 i karte formatowana w body, zadnych problemow i moge zrobic z nia wszystko, czy to w kompie czy w aparacie.....nie masz zblokowanej tej karty? Co to jest za karta?
Szukaj
Czegos nie kumam, mam D90 i karte formatowana w body, zadnych problemow i moge zrobic z nia wszystko, czy to w kompie czy w aparacie.....nie masz zblokowanej tej karty? Co to jest za karta?
Nikon http://greg77.com/
JASNO, OSTRO, TANIO - wybierz dwa, ale nie możesz mieć trzech. Chyba że w analogu
Kiedys Nikon, teraz Fuji. Moje ulepy
Formatowanie w aparacie nie ma nic do gadania ponieważ nie zmienia atrybutów karty na 99% walnięty czytnik 1% walnięta karta innej możliwości nie ma.
Kup zwykły czytnik MODECOM-a zero problemów.
Core 2 Quad q9650 | 8 GB OCZ Reapier | EVGA GTX 680 SC SIGNATURE 2GB | Be Quiet P11 1000W | Win 10 Pro x64 | 120gb SSD | 3TB HDD| CG243W |
Poddałem się. Karty używa teraz córka, czytnik poszedł w odstawkęKupiłem se pendrajwa
![]()
JASNO, OSTRO, TANIO - wybierz dwa, ale nie możesz mieć trzech. Chyba że w analogu
a sprobuj karte otworzyc na innym kompie? Formatowales w pentaxie??
lol
wyczyscic MBR karty spod dosa (hirens boot cd, narzedzia do dysków, np acronis posiada dosc dokładną opcje Wipe Disk, która robi low lvl format), kiedy poleci tablica partycji, karta bedzie jak sklepowa.
a tak swoja droga to na 99.99% czytnik.
... i tak was lubie...
To była wina czytnika.
I nawet nie wada.
Okazało się, że on czyta i zapisuje SD a SDHC tylko czyta.
Ale szajs))))
Skontaktuj się z nami