Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Domyślnie

Czegos nie kumam, mam D90 i karte formatowana w body, zadnych problemow i moge zrobic z nia wszystko, czy to w kompie czy w aparacie.....nie masz zblokowanej tej karty? Co to jest za karta?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Czegos nie kumam, mam D90 i karte formatowana w body, zadnych problemow i moge zrobic z nia wszystko, czy to w kompie czy w aparacie.....nie masz zblokowanej tej karty? Co to jest za karta?
    Kingston SDHC CL4.
    JASNO, OSTRO, TANIO - wybierz dwa, ale nie możesz mieć trzech. Chyba że w analogu

Kiedys Nikon, teraz Fuji. Moje ulepy

Domyślnie

Formatowanie w aparacie nie ma nic do gadania ponieważ nie zmienia atrybutów karty na 99% walnięty czytnik 1% walnięta karta innej możliwości nie ma.
    Kup zwykły czytnik MODECOM-a zero problemów.
    Core 2 Quad q9650 | 8 GB OCZ Reapier | EVGA GTX 680 SC SIGNATURE 2GB | Be Quiet P11 1000W | Win 10 Pro x64 | 120gb SSD | 3TB HDD| CG243W |

Domyślnie

Poddałem się. Karty używa teraz córka, czytnik poszedł w odstawkę Kupiłem se pendrajwa
    JASNO, OSTRO, TANIO - wybierz dwa, ale nie możesz mieć trzech. Chyba że w analogu

Domyślnie

a sprobuj karte otworzyc na innym kompie? Formatowales w pentaxie??

Domyślnie

lol
    wyczyscic MBR karty spod dosa (hirens boot cd, narzedzia do dysków, np acronis posiada dosc dokładną opcje Wipe Disk, która robi low lvl format), kiedy poleci tablica partycji, karta bedzie jak sklepowa.

a tak swoja droga to na 99.99% czytnik.
    ... i tak was lubie ...

Domyślnie

To była wina czytnika.
    I nawet nie wada.
    Okazało się, że on czyta i zapisuje SD a SDHC tylko czyta.

Ale szajs ))))

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów