Orientuje się ktoś jaka jest różnica pomiędzy "Mens Documentary Chestvest" a "Mens Medium Chestvest" w systemie Newsweara?
Szukaj
Orientuje się ktoś jaka jest różnica pomiędzy "Mens Documentary Chestvest" a "Mens Medium Chestvest" w systemie Newsweara?
NORTHPHOTO.PL // PROFIL NA FACEBOOK'U // BLOG
a ma ktos pas biodrowy tamraca z akcesoriami systemu MAS ?
jak to sie sprawuje?
maniak ciemniowy minoltowy
ucyfrowiony przy użyciu D300, dopieszczony przy użyciu D500
trochę lotniczych pstryków na www.waldemarkowalski.pl
spotter.pl
ONA: Z6 + T24-70/2.8 VC * Nikkor Z24-70/4s + SB-800
ON: Z6 + Nikkor Z24-70/4s * T70-200/2.8VC + SB-900
lata luzem
wiem, tez sie o to balem, ale okazalo sie ok. Z przodu mam ponakrecane filtry, z tylu dekielki i nie ma sie czego bac
Sakwy sa na tyle miekko wyscielone, ze szkla nie lataja po nich jak po pustym plecaku. Chcialem nawet opracowac samemu jakas przegrodke, ale darowalem sobie po pierwszym weselu
Jak mi napisal jeden ze starszych wiekiem i doswiadczeniem uzytkownikow tego systemu - szkla maja pracowac, a nie wygladac jak z muzeum![]()
no własnie, a ja chce mieć szkła w przegródkach i bez dekli... chyba wejdę w system lowepro SlipLock. kupie sobie 5 pokrowców... no może 4, ale to do przemyśleń. Bo zastanawiam się jak to jest ze zmianą szkieł. Ja osobiście preferuje trzymanie zakręconego paska od aparatu na nadgarstku, a przy 5 szkłach i 4 sakwach raczej ciężko zmienić. Z drugiej strony powieszenie aparatu na szyi i zamiana obiektywów (zdejmuje szkło, wyciągam to które chce założyć z sakwy, to co zdjąłem wkładam w puste miejsce i zakładam szkło na body). Z trzeciej strony, jak będę chciał zmienić tamrona na 50 z małej sakwy, to może być problem :/
A ja mam inny patent... Pas narzędziowy (pozostał z praktyk) + system sliplock. Sprawdza się naprawdę dobrze. jest szerszy niż mocowanie, ale same szlufki sa akuratne jak do tego systemu, tak więc pewnie trzyma. A poza tym mój kindziuk jest trzymany w ryzach i troszezczkę lepiej wygladam niż z takim wywalonym maćkiem![]()
Nie chce kamizelki, nie czuję tego. Hobbystycznie bawię się w ASG (latanie po lasach z replikami karabinów i strzelanie do siebie plastikowymi kulkami - ASG, i tam mam 5 ładownic na magazynki... również zrezygnowałem z kamizelki - wolę pas)
Jeszcze zastanawiałem się nad modularnym zestawem newsweara, ale szkła, które posiadam są dość małe - np. N50, N35, N85, a sakwy tego systemu są potężne.
Ma ktoś może fotki, jak wygląda wnętrze takiej sakwy np. z obiektywami :]. Proszę- to miała być symulacja oczu kota ze shreka
![]()
czy ktoś posiada coś takiegofanny pack i jak to się sprawuje??
Mam nadzieję, że można by do tego dopiąć sakwę na SB-900?
Skontaktuj się z nami