Close

Strona 2 z 8 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 72

Wątek: Materac

Domyślnie

Ja chyba ze 3 lata temu kupilem jakis materac na Alledrogo zebysmy sie mieli na czym przekimac w czasie pobytow w PL. Kosztowalo toto chyba z 600zl razem z dostawa a na komfort narzekac nie mozemy. Pewnie nawet wyladuje w ramie lozka niebawem

Domyślnie

a ja jestem zadowolonym uzyszkodnikiem czegos takiego jak TU w wymiarze 140x200 i moge polecic
    fajnie dopasowuje sie do ciala.

Jednak najlepiej wybierz sie do sklepu gdzie jest duzo materaców i wypróbuj je.
    Zarezerwuj na taka wizyte wiecej czasu, bo przeciez bedziesz na nim spedzal calkiem sporo czasu
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 19-12-2010 o 21:02 Powód: pis. ("materacy") orto. ("wyproboj")

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kepih Zobacz posta
    Z tej firmy polecam Estrelle lux w wersji alergik. Nie za miękki, nie za twardy. Sprężyny w osobnych koszulkach, warstwa lateksu i inne pierdoły. Obicie alergik ma zamek i pozwala na zdjęcie go (pierze się w pralce).
    Właśnie nad tym modelem się zastanawiałem, ew. Venus MP.

Cytat Zamieszczone przez sote Zobacz posta
    Jednak najlepiej wybierz sie do sklepu gdzie jest duzo materaców i wypróbuj je.
    Zarezerwuj na taka wizyte wiecej czasu, bo przeciez bedziesz na nim spedzal calkiem sporo czasu
    Zdecydowanie. Dzisiaj się wybieram na testy.
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swider Zobacz posta
    Pozwolę sobie odświeżyć. Teraz i ja mam problem -- czas kupić nowy materac. Teraz pytanie do Was. Korzystaliście z materaców firmy M&K Koło foam? Może polecicie jakieś inne sprawdzone marki?
    Mamy z tej firmy już z 5 lat - super sprawa

Z tej firmy polecam Estrelle lux w wersji alergik. Nie za miękki, nie za twardy. Sprężyny w osobnych koszulkach, warstwa lateksu i inne pierdoły. Obicie alergik ma zamek i pozwala na zdjęcie go (pierze się w pralce). I z 2000 zł zostanie sporo
    Jak kupisz materac to pamiętaj o przekręcaniu go, na początku co jakieś 2 tygodnie, później co miesiąc.
    a potem co pół roku
    Czerwony agent : 5DmkII|5DmkI|16-35f2.8L|C24f1.4L|C35f1.4L|C85f1.2L|C135f2L|580ExII

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez arturs Zobacz posta
    Mamy z tej firmy już z 5 lat - super sprawa
    Już właściwie zdecydowałem się na materac Koła.
    Najzieleńszy z zielonych

Domyślnie

Z tej firmy polecam Estrelle lux w wersji alergik. Nie za miękki, nie za twardy. Sprężyny w osobnych koszulkach, warstwa lateksu i inne pierdoły. Obicie alergik ma zamek i pozwala na zdjęcie go (pierze się w pralce). I z 2000 zł zostanie sporo
    Jak kupisz materac to pamiętaj o przekręcaniu go, na początku co jakieś 2 tygodnie, później co miesiąc.

Również polecam ESTRELLĘ LUX - od 4 lat spisuje się świetnie ma stronę letnią i zimową. Wysypiam się świetnie
    foto, jazz & more .....

Domyślnie

Estrella lux - dokładnie jak Yaro - 4 lata i materac w super stanie tak jak i moje plecy po nocy. Używam w połączeniu z drewnianymi regulowanymi stelażami (2 szt na materac) + metalowe łóżko.

Domyślnie

Widzę, że chyba nie mam wyboru. Skoro ten materac jest taki dobry, nie ma co się zastanawiać nad innymi modelami.
    Najzieleńszy z zielonych

Domyślnie

Pora przyszła że trzeba coś kupić. I teraz pytanie - czy TO jest ta Estrella którą tak zachwalacie ?

Domyślnie

Nikt nie potwierdził i nikt nie zaprzeczył

Bo albo ta Estrelle Limited albo TO. 15 lat gwarancji kusi... Koło daje tylko 24 miesiące. Ktoś coś podpowie ? Help

Strona 2 z 8 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów