Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 26

Wątek: W kwadracie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez anonymos Zobacz posta
    Dzięki. Co u mnie? Hmmm, teraz naprawiam bankomaty i jest to już moja 4ta robota w tym roku . Coś tam ciągle pstrykam ale już nie tak często jak niegdyś. Ale mam nadzieję, że od przyszłego roku zwiększę częstotliwość oraz obszar.

A Ty? Jak sobie radzisz w pl? I gdzie zamierzasz wybyć w celach podróżniczych następnym razem? Poza tym mógłbyś spłodzić sobie jakąś własną stronkę i nie ograniczać się tym samym tylko do publicznych serwisów. Chętnie bym przeczytał choćby skrótowe opowieści z Twoich podróży.

"naprawiasz bankomaty", a czy przypadkiem nic z nich nie wypada hehe.

W Pl jest ok, prace znalazlem taka jaka chcialem - sp ds logistyki. NO i jest na prawde dobrze.
    Ja od lutego do listopada w ogole aparatu z torby nie ruszylem. A to duzo pracy, a to cos tam innego. Teraz to wszystko zmeiniam.
    Własnie jestem w trakcie tworzenia portfolio, dam znać, gdy bedzie gotowe.
    W listopadzie bylem miesiac w Kaszmirze - zajebiste i "mocne" miejsce, Tajlndii i Kambodzy. Plan byl inny, ale wizy do Pakistnu nie dostalem - te pierdo.... Usa - wydali zakaz i tyle.
    A przyszla podroz to cos "mocniejszego" - załatwaim wyjazd do Sudanu z Polska akcja humanitarna. Tylko, ze robia problemy juz na wstepie. Jak nie z nimi, to z brytyjczykami nie ma problemu...
    Ostatnio edytowane przez Mich77 ; 25-12-2010 o 19:52

Domyślnie

Piękny symetryczny, nostalgiczny kwadracik

Domyślnie

To się cieszę, że ojczyzna przyjęła Cię tak pozytywnie i że znalazłeś swoje miejsce. To w Sudanie tak ciężko jest? No i czekam na stronkę!

Domyślnie

To się cieszę, że ojczyzna przyjęła Cię tak pozytywnie i że znalazłeś swoje miejsce. To w Sudanie tak ciężko jest? No i czekam na stronkę!
    Powiem tak, spodziewałem sie, że bedzie troszkę gorzej w Pl
    Do Suadnu z wizami jest roznie, a gdy jedziesz z PAH to daja od razu i jedziesz w na prwde "mocny" region.
    Ale mam jeszcze inne plany zwiazane z wyprawami.

Kiedy do Pl wracasz?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mich77 Zobacz posta
    Powiem tak, spodziewałem sie, że bedzie troszkę gorzej w Pl
    Do Suadnu z wizami jest roznie, a gdy jedziesz z PAH to daja od razu i jedziesz w na prwde "mocny" region.
    Ale mam jeszcze inne plany zwiazane z wyprawami.

Kiedy do Pl wracasz?
    No to życzę Ci by te plany się dobrze zrealizowały i dostarczyły mocnych wrażeń .

Kiedy ja wracam? Mam nadzieję, że nie za szybko, nie wierzę, by łatwo mi się tam żyło a należę do tych wygodnickich i nie lubię pracować w stresie za kiepską kasę gdzie każdy chce sprzedawać drogo i kupować tanio. Jakoś mam dziwne przeczucie, że po tylu latach nie odnajdę się w pl. Mam gdzie wrócić i na początku nie byłoby tak źle ale pod kątem zawodowym jestem wysoce sceptyczny by mi się powiodło. Mam plan by dzielić, życie zawodowe w uk i pl jednocześnie ale do jego realizacji jest jeszcze cholernie daleko.

A jak tam kobieta, znalazłeś tę jedyną?

Domyślnie

No to życzę Ci by te plany się dobrze zrealizowały i dostarczyły mocnych wrażeń .

Kiedy ja wracam? Mam nadzieję, że nie za szybko, nie wierzę, by łatwo mi się tam żyło a należę do tych wygodnickich i nie lubię pracować w stresie za kiepską kasę gdzie każdy chce sprzedawać drogo i kupować tanio. Jakoś mam dziwne przeczucie, że po tylu latach nie odnajdę się w pl. Mam gdzie wrócić i na początku nie byłoby tak źle ale pod kątem zawodowym jestem wysoce sceptyczny by mi się powiodło. Mam plan by dzielić, życie zawodowe w uk i pl jednocześnie ale do jego realizacji jest jeszcze cholernie daleko.

A jak tam kobieta, znalazłeś tę jedyną?

Hehe, po czesci masz racje, ale w UK tez juz nie jest kolorowo, choc 1 zł to nie 1 funt

Wiedziałe, ze predzej czy pozniej nadejdzie temat babek
    Jest, ale to nie ta jedyna

p.s a wystawa w Londku zacna....... Wiesz o czy mowie.

Domyślnie

Kurcze.... ja cala zime siedze na miejscu... moze by cos popodrozowal? (cos innego niz wczasy z rodzinka w egopcie)
    P.S. Upss.. sorki za OT
    Ostatnio edytowane przez Paablitos ; 25-12-2010 o 20:13

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mich77 Zobacz posta
    Hehe, po czesci masz racje, ale w UK tez juz nie jest kolorowo, choc 1 zł to nie 1 funt

Wiedziałe, ze predzej czy pozniej nadejdzie temat babek
    Jest, ale to nie ta jedyna

p.s a wystawa w Londku zacna....... Wiesz o czy mowie.
    Faktycznie nie jest już tak kolorowo, trzeba trochę się bardziej postarać ale ciągle można tu dużo zdziałać.

No właśnie, to pytanie było nieuniknione .

No i dziękuję .

Domyślnie

Ladna odslona, mi sie podoba
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Solidna fotografia.

Standardowy jak na wszelkiej maści mola i pomosty kadr, ale tu bardzo dobrze wykonany z dbałością o szczegóły.

Na uwagę zasługuje przycięcie desek w dolnych rogach oraz chirurgiczne cięcie horyzontu pod belką pomostu po obu stronach. Duże uznanie.

Kaszki na niebie bym się pozbył.

Konwersja mi sie podoba.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów