Witam,
tworze portfolio i zaczynam wybierac zdjęcia, zaczynając od starych. Może ktos tu widzi jakieś niedoskonałości?
Taki "Kulten" by sie przydał - paproch tu i tam....
Szukaj
Witam,
tworze portfolio i zaczynam wybierac zdjęcia, zaczynając od starych. Może ktos tu widzi jakieś niedoskonałości?
Taki "Kulten" by sie przydał - paproch tu i tam....
Fajny, klasyczny, starannie wykonany i dobrze obrobiony kadr - wg mnie świetnie nadaje się do portfolio. Rozumiem, że ziarenko na niebie jest efektem zamierzonym.
D300 \ D70s \ Zenit 11 \ MB-D10 \ N17-55 f2,8 \ N50 f1.8 \ Takumar 50 f1.4 \ SB-800 \
Ech, to nieśmiertelne molo w OrłowieBardzo ładnie.
Dobra dobra powiedź że chciałeś pokazać bardzo fajne zdjęciea nie mydlisz oczy że " Może ktos tu widzi jakieś niedoskonałości? "
bardzo fajne![]()
podpis niezgodny z regulaminem forum
Super podłoga. Mam tylko jedną uwagę, a mianowicie ja bym wyprostował klosze lamp. Poza tym w tym wypadku szumik na niebie i przejaranie mi nie przeszkadza choć przyznam, że ja bym tak nie zrobił.
Dzięki. Co u mnie? Hmmm, teraz naprawiam bankomaty i jest to już moja 4ta robota w tym roku. Coś tam ciągle pstrykam ale już nie tak często jak niegdyś. Ale mam nadzieję, że od przyszłego roku zwiększę częstotliwość oraz obszar.
A Ty? Jak sobie radzisz w pl? I gdzie zamierzasz wybyć w celach podróżniczych następnym razem? Poza tym mógłbyś spłodzić sobie jakąś własną stronkę i nie ograniczać się tym samym tylko do publicznych serwisów. Chętnie bym przeczytał choćby skrótowe opowieści z Twoich podróży.
Skontaktuj się z nami