Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Wątek: ***

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sensualna Zobacz posta
    Przerób na czerń i biel a od razu zrobi się bardziej profesjonalnie.
    Tego to nie warto nawet komentować.

Cytat Zamieszczone przez Strus Zobacz posta
    Tak jak ktos juz napisal - takie saer'owe. [...] Twoja imitacja.
    Wypraszam sobie. Jeśli ktoś ma takie odczycia tp można napisać, że coś jest podobne, w stylu, itp. ale nazwanie tego imitacją to zdrowe przegięcie! Zdjęcia Saera podobają mi się, ale on robi je w swoim stylu, ja w swoim który ciągnę już od dłuższego czasu, tak więc jeszcze raz to powtorze. Wypraszam sobie.

A całej reszcie dziękuje za komentarze i opinie.
    Nikon, Apple, Wacom
    LukaszBerlinski.pl | Mój blog

Domyślnie

Wybacz ale takie mam odczucia. Jesli urazilo Cie sformulowanie to przepraszam. Wrazenia jednak to nie zmieni. I nie zgodze sie jakby mial to byc Twoj styl. Ten spsob kadrowania jak i umieszczenie modelki w kadrze jest akurat do Ciebie nie podobny. Ale Ty wiesz lepiej jaki jest ten Twoj styl.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Strus Zobacz posta
    Ten spsob kadrowania jak i umieszczenie modelki w kadrze jest akurat do Ciebie nie podobny. Ale Ty wiesz lepiej jaki jest ten Twoj styl.
    Owszem, wiem lepiej jakie zdjęcia już robiłem i zapewniam Cię, że już nie raz użyłem takich kadrów. Ba, poza tym nie nazwałbym sposobu wykadrowania stylem. Zapewniam Cię, ani ja, ani Saer nie wymyśliliśmy takiego "stylu", mimo to broń Boże nie nazwałbym ani mojego ani jego zdjęcia imitacją. Imitacją to można sobie nazwać buty z targu.

Myśle jednak, że to już koniec tematu.
    Nikon, Apple, Wacom
    LukaszBerlinski.pl | Mój blog

Domyślnie

Do mnie nie gada. I tyle jedynie mogę powiedzieć. Nie widzę dobrego zastosowania dla tego zdjęcia, a każde jakie mi do głowy przychodzi, prosiłoby się o inną realizację.

Domyślnie

z całym szacunkiem mOSAd ale wydaje mi się że autor robiąc zdjęcia miał jakiś cel i wiedział jak go zastosuje i trudno go nam oceniać, tak mi się zdaje, można oceniać zdjęcia technicznie ale reszta to dowolna interpretacja zdrowych i radosnych świąt
    Absurdem jest dzielić ludzi na dobrych i złych. Ludzie są albo czarujący, albo nudni.

Oscar Wilde

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów