Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: zimowy widoczek

Domyślnie

do ArtX - a za co tu się obrażać?

Postanowiłam się już przyznać skąd ta zła jakość... zdjęcie zostało zrobione w pośpiechu, z jadącego pociągu, i na dodatek przez brudną szybę (dla wszystkich którzy by chcieli, żeby wysiąść z pociągu, pół godziny przemyśleć kompozycje i 10 razy zastanowić się zanim się pstryknie, oznajmiam, że wysiąść się nie dało).
    Problem teraz tylko pozostaje taki - czy podjąć wyzwanie i próbować ratować to zdjęcie, czy sobie odpuścić, bo nie warto.

Załączam oryginał, bo:
    1. a nóż uda się komuś z tego coś lepszego wycisnąć
    2. żeby udowodnić, że żadnych F16 ani słupów elektrycznych tam nie było

Domyślnie

warto powalczyć
    jak mam kilka takich z pociągu i samochodu i są moim zdaniem spoko

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez yenny Zobacz posta
    do ArtX - a za co tu się obrażać?

Postanowiłam się już przyznać skąd ta zła jakość... zdjęcie zostało zrobione w pośpiechu, z jadącego pociągu, i na dodatek przez brudną szybę (dla wszystkich którzy by chcieli, żeby wysiąść z pociągu, pół godziny przemyśleć kompozycje i 10 razy zastanowić się zanim się pstryknie, oznajmiam, że wysiąść się nie dało).
    Problem teraz tylko pozostaje taki - czy podjąć wyzwanie i próbować ratować to zdjęcie, czy sobie odpuścić, bo nie warto.

Załączam oryginał, bo:
    1. a nóż uda się komuś z tego coś lepszego wycisnąć
    2. żeby udowodnić, że żadnych F16 ani słupów elektrycznych tam nie było

No już dobrze przepraszam za słup elek. uznałem ślady po usuwaniu brudnej szybki
    Pozdrawiam Tomasz
    D-7000, D-80, F-601m, N18-105dx VR, N18-70dx, N70-300VR, SB-800, kilka sowieckich słoików

Domyślnie

z tych dwoch wersji co tutaj są, to zdecydowanie dwojka, bo na pierwszym myślałem,że to jest zdjęcie robione pod woda
    NIKON. Od zawsze

Domyślnie

2 wyglada lepiej ...
    . . . Coś na C coś na D trochę słoików Twist-Off z wieczkiem . . .

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów