Szukaj
Dwojka o niebo lepsza.
pzdr
irek
Ja też za dwójką - i nie chodzi mi o przebarwienia na niebie. Po prostu dwójka jest lepsza w odbiorze.
Straszne ziarno, czym to było robione? Poza tym nie mogę się oprzeć wrażeniu że po prawej stronie powinien być słup energetyczny. Fotka była by przepiękna w lerpszej jakości, mnie też podoba się ta bardziej naturalna.
hmm...jak dotąd wszyscy za dwójką....więc pewnie szybko się nie dowiem jak te przebarwienia zlikwidować...
słupa elektrycznego nie było
a zdjęcie i owszem było w lepszej jakości, ale zanim go nie zaczełam zmieniać w corelu
te przebarwienia to przekontrastowany kolor - jedynie rozmyć ale wtedy fotka traci szczegóły.
zdecydowanie dwuja , ale te druciki bym z lekka usunoł
D50,D80 kit, 28-80 Nikor, 70-300 Sigma i inne duperele
zdecydowanie dwojka, jedynka wyglada jak zdjecie podwodne :]
nie bylo slupa? no nie wiem, moze to trzy F16 przelecialy tak jeden kolo drugiego i tak wyszlo
jesli chodzi o przebarwienie, to mozesz probowac rozmyc, potem nalozyc maske i ustawic gradient (+ pobawic sie w malowanie maski) tak, zeby rozmycie dotyczylo tylko nieba. rewelacja to nie bedzie, ale zawsze cos. mozesz tez przy wyostrzaniu ustawic wyzszy prog (nie wiem jak to wyglada w corelu, ale pewnie tez cos takiego jest).
DODANE:
ja bym to widzial bardziej w taka strone (jesli sie nie obrazisz, a jak sie obrazisz to usune). niestety strasznie slaba jakosc i ciezko cos wyciagnac:
PS.
Calkiem mi sie podoba to zdjecie : )
jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...
jestem za 2 bo na 1 poplątały sie pory roku i w tym przypadku nie na korzyść zdjęcia
Skontaktuj się z nami