Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Domyślnie Hedonskate Calendar 2011

Zapraszam do obejrzenia kilku kadrów z kalendarza na 2011 - więcej info i zdjęć na http://kubaurbanczyk.pl/kubamabloga/...-calendar-2011

1.

2.

3.

4.

5.

I jeszcze ciepłe słowo do moderatorów: nowy regulamin forum (a konkretnie punkt 17 i sposób jego egzekwowania) jest hmmm ... żenujący ? Tak, wiem, "jest napisane", ale nie każdy zaczyna wizytę na forum od przewertowania regulaminu - może bierzcie to pod uwagę w przyszłości ? Albo po prostu zróbcie to tak, jak nalezy - limit "na twardo", egzekwowany przez skrypt w momencie dodawania zdjęć, a nie partyzantka i usuwanie postów ...

Domyślnie

Wszystkie świetne, z naciskiem na pierwszą. Nie podoba mi się w mojej opinii zbyt mocne wyostrzenie i rozmyte łapska na drugiej focie. Ale to tylko drobne szczegóły.

Domyślnie

Na blogu więcej, zapraszam

Rozmyte łapska - racja, przeostrzenie - kurcze chyba też racja jak tak teraz na tą fotę patrzę ...

Domyślnie

Hmmm... Pojedyncze zdjecia -- same w sobie -- swietne!
    Jednakze ogladajac je jedno po drugim mam wrazenie, ze wszystkie ewolucje na rolkach koncza sie na pozie, ktora przypomina dosc intymna czynnosc wykonywana za zamknietymi drzwiami lazienki. Na kazdym zdjeciu jest niestety to samo.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Hmm, może dość nieszczęśliwie dobrałem tu tricki (albo generalnie w tym roku do kalendarza - mało skoków mam, dużo backslideów /foto 1, 4/, fishbrainów /foto 3/) - z jednej strony celna uwaga, z drugiej jeśli się przypatrzysz i wdasz w detale, to zobaczysz, że te tricki się różnią między sobą i to dość znacznie

Domyślnie

3. jest przezajebista.
    NIKON Coolpix S510

Domyślnie

2 3 4 bomba ale mój faworyt to zdjęcie z bloga z drzewkiem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez theQ Zobacz posta
    ...... I jeszcze ciepłe słowo do moderatorów: nowy regulamin forum (a konkretnie punkt 17 i sposób jego egzekwowania) jest hmmm ... żenujący ? Tak, wiem, "jest napisane", ale nie każdy zaczyna wizytę na forum od przewertowania regulaminu - może bierzcie to pod uwagę w przyszłości ? Albo po prostu zróbcie to tak, jak nalezy - limit "na twardo", egzekwowany przez skrypt w momencie dodawania zdjęć, a nie partyzantka i usuwanie postów ...
    Nasz drogi pępku świata. Takich jak Ty na forum są tysiące i nie ma praktycznej możliwości poinformowania każdego z osobna o tym, że coś się zmieniło. Od kilku dni mamy zmieniony Regulamin, w każdym dziale tego forum znajduje się przyklejone ogłoszenie dotyczace wprowadzonych zmian i to powinno wystarczyć. Forum należy także czytać, a nie tylko tu pisać. Co jeszcze mamy zrobić? Wysłać do Ciebie specjalnego posłańca, żeby Ci łaskawie odczytał ten nowy Regulamin i odebrał pokwitowanie, że zrozumiałeś?
    Jacek

Domyślnie

Co tu dużo mówić? Polecam kalendarz - naprawdę warto! Zdjęcia (jak już zdążyłem się przyzwyczaić) są świetne!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JK Zobacz posta
    Nasz drogi pępku świata. Takich jak Ty na forum są tysiące i nie ma praktycznej możliwości poinformowania każdego z osobna o tym, że coś się zmieniło. Od kilku dni mamy zmieniony Regulamin, w każdym dziale tego forum znajduje się przyklejone ogłoszenie dotyczace wprowadzonych zmian i to powinno wystarczyć. Forum należy także czytać, a nie tylko tu pisać. Co jeszcze mamy zrobić? Wysłać do Ciebie specjalnego posłańca, żeby Ci łaskawie odczytał ten nowy Regulamin i odebrał pokwitowanie, że zrozumiałeś?
    a moze wystarczyloby zrobic to co zasugerowal Kuba w swoim poscie. Bo chyba go czytales a nie tylko piszesz prawda?
    Zdjęcia sportowe w duuużym formacie. Zapraszam!
    www.blog.pressfocus.pl

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów