Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Domyślnie

Jeszcze raz. Wszystkie wątki zawierające więcej zdjęć, niż dopuszcza Regulamin, są i będą kasowane. W chwili obecnej jest z tym trochę zamieszania, bo nie dotyczy to wątków założonych przed wprowadzeniam zmian w Regulaminie. Za klika, może klikanaście dni, wszystko się unormuje.

Jeszcze raz bardzo proszę zapoznanie się z Regulaminem i przestrzeganie reguł, które zostały tam zapisane.
    Jacek

Domyślnie

3 świetnaaa!!!
    FX D4s || D700 || 16mm f2.8 || AF 50mm f1.8 || AF-S 70-200 f2.8 VR || AF-I 300mm f2.8 || SB-800

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JK Zobacz posta
    Nasz drogi pępku świata. Takich jak Ty na forum są tysiące i nie ma praktycznej możliwości poinformowania każdego z osobna o tym, że coś się zmieniło. Od kilku dni mamy zmieniony Regulamin, w każdym dziale tego forum znajduje się przyklejone ogłoszenie dotyczace wprowadzonych zmian i to powinno wystarczyć. Forum należy także czytać, a nie tylko tu pisać. Co jeszcze mamy zrobić? Wysłać do Ciebie specjalnego posłańca, żeby Ci łaskawie odczytał ten nowy Regulamin i odebrał pokwitowanie, że zrozumiałeś?

Bez osobistych wycieczek - hmmm ?
    Nie pępku świata, tylko użytkowniku tego forum, który miał powód by się na was wkurzyć - skasowaliście post, pod którym były już komentarze.

Posłańca nie trzeba, mniej ciśnienia po Waszej stronie jak najbardziej. Albo jak już wspomniałem odrobina profesjonalizmu - nie wierze, ze nie ma na vB odpowiedniego pluginu.

I bardzo proszę o niezaśmiecanie wątku ...

Domyślnie

Nie podoba mi się 1 zdjęcie i trochę dziwne, że jest promowane na głównej stronie, a to dlatego, że w fotografii czarno białej, chodzi przede wszystkim o kontrasty, tutaj pierwszy plan czyli postać zlewa się niestety z tłem, przez co zdjęcie jest bardzo trudne w odbiorze...
    Moja prywatna strona: http://shox.pl

Domyślnie

1-sza liga! super!
    D300s/MB-D10/17-55/35/50/85/70-200/SB600/ i ... brak czasu! Fuji X-T10/X-T20/18/35/56...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SHOX! Zobacz posta
    Nie podoba mi się 1 zdjęcie i trochę dziwne, że jest promowane na głównej stronie, a to dlatego, że w fotografii czarno białej, chodzi przede wszystkim o kontrasty, tutaj pierwszy plan czyli postać zlewa się niestety z tłem, przez co zdjęcie jest bardzo trudne w odbiorze...

Te "kontrasty", to Twoje spojrzenie na B&W, ja zaś B&W postrzegam cokolwiek inaczej ... Stąd taki a nie inny wybór pierwszej foty.
    A czy rider zlewa sie z tlem ? Na odbitce A3 ani troche

Domyślnie

czarnobiałych nie lubię - o ile nie jest to taka klisza z analoga, albo iso25600 forsowane jeszcze o +2ev choć przyznam że jedyneczka i golf robiący klimat lat '80 mi pasuje
    z całego zestawu 3 mi się bardzo podoba - choć szkoda że nie zestrzeliłeś mu tej njuery z głowy.
    A najmniej 2 gdyż stylowo odbiega od reszty (mały kontrast w tle) + to co na początku wspomniano.
    A skoro o kontraście mowa, cieszę się że powoli odchodzisz od tego stylu który przez dwa sezony serwowałeś - tj takie mało kontrastowe z za dużą ilością szarości bez czerni i bieli niemal

Domyślnie

Dzięki Tommy za rzeczowy komentarz
    Na trojce nie zadna niuera, tylko nasza polska "hedonka" o ile dobrze pamiętam

Co do kontrastów: staram się poprawiać rzeczy które są mi wytykane jako "błędy", powoli chyba znajduję balans między kontrastem akceptowalnym dla mnie VS dla wielu oglądających moje zdjęcia - cieszę się, że zaczyna to być widać

Rozpocząłeś już sezon ?

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów