Close

Strona 34 z 56 PierwszyPierwszy ... 24323334353644 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 331 do 340 z 552

Wątek: d700 umarł

Domyślnie

Hmmm, może kącik literacki czas otworzyć? Kazwita daj namiar na swoje powieści!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    Hmmm, może kącik literacki czas otworzyć?
    Ja powiem najzupełniej serio, że to wcale nie byłby głupi pomysł. Tym bardziej, że parę razy czytałem tu niegłupie rzeczy (prawda Robercie Kresa? ) i mogłyby się*one znaleźć w jednym miejscu, gdyby - rzecz jasna - autorzy wyrazili taką wolę...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    ... Kazwita daj namiar na swoje powieści!
    Moje dotychczasowe dokonania literackie znajdują się w tym wątku (przynajmniej jeżeli mówimy o beletrystyce), czyli jestem De(700)biutantem .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez spiritwood Zobacz posta
    Ja powiem najzupełniej serio, że to wcale nie byłby głupi pomysł. Tym bardziej, że parę razy czytałem tu niegłupie rzeczy (prawda Robercie Kresa? ) i mogłyby się*one znaleźć w jednym miejscu, gdyby - rzecz jasna - autorzy wyrazili taką wolę...
    Nieglupie powiadasz?
    Mi sie odechcialo. Mam wrazenie, ze ludzie nie potrafi czytac miedzy wierszami i wszystko odbieraja bardzo doslownie. Tak mi sie przynajmniej wydaje. Za duzo roboty a odzew znikomy. Ale dziekuje za mile slowa.

Domyślnie

Bodajże we wtorek miną dwa tygodnie od złożenia reklamacji. Powinny być więc wieści co z aparatem (nie śmiem marzyć że będzie aparat...)

Domyślnie

Tu jest ta procedura, ze jesli sklep nie zajmie stanowiska to roszczenie jest uznane?

Rycerz
    Gość

Domyślnie

gdyby wszystkie wątki na forum były takie ciekawe to wiadomo nikt by już nie pracował

Domyślnie

ale z tego co tu czytałem to korzystałaś z gwarancji - a tam gwarant decyduje o czasie rozpatrzenia (powinno byc to podane w gwarancji)
    N i pare gratów

Strona 34 z 56 PierwszyPierwszy ... 24323334353644 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów