Swietne delikatne, mam wrazenie takie troche ulotne kolorki na 2. To wrazenie ulotnosci bierze sie chyba stad ze uzyles tu koncepcji zblizonej do minimalu...(niezbyt jasno, ale tak mi sie pomyslalo).
Szukaj
Swietne delikatne, mam wrazenie takie troche ulotne kolorki na 2. To wrazenie ulotnosci bierze sie chyba stad ze uzyles tu koncepcji zblizonej do minimalu...(niezbyt jasno, ale tak mi sie pomyslalo).
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Zapraszam ze mną nastepnym razem. Przez miesiąc czasu wydałem małą sumę, a byłem w 3 państwach.
Zresztą w przyszłym roku chcę zorganizaować wyprawę dla kilku osób, także zapraszamOczywiście jeśli lubisz tanio i w na prawdę nie komercyjne miejsca.
Krzusiek, takie warunki swietne zastałe, bo obróbki tu praktycznie nie ma![]()
Ostatnio edytowane przez Mich77 ; 03-12-2010 o 16:33
Bez zbędnego rozwodzenia się - dla mnie bomba. Klimatycznie, egzotycznie, z nutką magii, niemal ulotnie.
Pozdrawiam.
Surfingujące buty.
Dzięki. Ja dokładnie tak wspominam te miejsce.
Tylko, ze Kaszmir ma 2 oblicza. Pierwsze to piekne jeziora, góry i nawet Himalaje można zobaczyć. A drugie to miasto - wiecej wojska niz w Afganistanie i Iraku na ulicach. Wszedzie wystają działka snajperskie, blokady ulic, nawet wozy opancerzone. Spotkałem tak jednego białego tzn żółtegoStrasznie mało ludzi tam jezdzi. Niesty TV tak straszy, żeby tam się nie wybierac. W sumie czasem dzieje się tam i to dużo. Ostatnio wojsko zastrzelilo 2 dzieci, muzułmanie wyszli na ulice i była lekka woja.
Zreszta wystarczy wpisac Kashmir na youtube i zobaczyc jak to wyglada.
nie wiem które lepsze, oba extra
x-pro2 + xt-10 | 23 2.0 + 35 1.4 + 50 2.0 <3
www.ma-foto.pl
Ja wiem które lepsze,mz ofc.......bezapelacyjnie jedynka za delikatny klimat.
Dwójka mi się nie podoba,bo dół odbieram jak rozlaną plame ropy i to mnie drażni...ale ja dziwak jestem...![]()
Pozdrawiam
Andrzej.
Swietne, naprawde mi sie podobaja, obie te prace...
Poprzednie zreszta tez...
Skontaktuj się z nami