Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: Kaszmir 4

Domyślnie

Swietne delikatne, mam wrazenie takie troche ulotne kolorki na 2. To wrazenie ulotnosci bierze sie chyba stad ze uzyles tu koncepcji zblizonej do minimalu...(niezbyt jasno, ale tak mi sie pomyslalo).
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    oj zazdroszczę Ci tego wyjazdu, prace bardzo ładne i te i wczesniejsze
    Zapraszam ze mną nastepnym razem. Przez miesiąc czasu wydałem małą sumę, a byłem w 3 państwach.
    Zresztą w przyszłym roku chcę zorganizaować wyprawę dla kilku osób, także zapraszam Oczywiście jeśli lubisz tanio i w na prawdę nie komercyjne miejsca.

Cytat Zamieszczone przez krzysztofz24 Zobacz posta
    Swietne delikatne, mam wrazenie takie troche ulotne kolorki na 2. To wrazenie ulotnosci bierze sie chyba stad ze uzyles tu koncepcji zblizonej do minimalu...(niezbyt jasno, ale tak mi sie pomyslalo).
    Krzusiek, takie warunki swietne zastałe, bo obróbki tu praktycznie nie ma
    Ostatnio edytowane przez Mich77 ; 03-12-2010 o 16:33

Domyślnie

Bez zbędnego rozwodzenia się - dla mnie bomba. Klimatycznie, egzotycznie, z nutką magii, niemal ulotnie.

Pozdrawiam.
    Surfingujące buty.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marrab Zobacz posta
    Bez zbędnego rozwodzenia się - dla mnie bomba. Klimatycznie, egzotycznie, z nutką magii, niemal ulotnie.

Pozdrawiam.
    Dzięki. Ja dokładnie tak wspominam te miejsce.
    Tylko, ze Kaszmir ma 2 oblicza. Pierwsze to piekne jeziora, góry i nawet Himalaje można zobaczyć. A drugie to miasto - wiecej wojska niz w Afganistanie i Iraku na ulicach. Wszedzie wystają działka snajperskie, blokady ulic, nawet wozy opancerzone. Spotkałem tak jednego białego tzn żółtego Strasznie mało ludzi tam jezdzi. Niesty TV tak straszy, żeby tam się nie wybierac. W sumie czasem dzieje się tam i to dużo. Ostatnio wojsko zastrzelilo 2 dzieci, muzułmanie wyszli na ulice i była lekka woja.
    Zreszta wystarczy wpisac Kashmir na youtube i zobaczyc jak to wyglada.

Domyślnie

nie wiem które lepsze, oba extra
    x-pro2 + xt-10 | 23 2.0 + 35 1.4 + 50 2.0 <3
    www.ma-foto.pl

Domyślnie

Ja wiem które lepsze,mz ofc.......bezapelacyjnie jedynka za delikatny klimat.
    Dwójka mi się nie podoba,bo dół odbieram jak rozlaną plame ropy i to mnie drażni...ale ja dziwak jestem...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Swietne, naprawde mi sie podobaja, obie te prace...
    Poprzednie zreszta tez...
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Ja wiem które lepsze,mz ofc.......bezapelacyjnie jedynka za delikatny klimat.
    Dwójka mi się nie podoba,bo dół odbieram jak rozlaną plame ropy i to mnie drażni...ale ja dziwak jestem...
    Dobrze, ze sie przyznajesz, ze dziwak jestes

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mich77 Zobacz posta
    Dobrze, ze sie przyznajesz, ze dziwak jestes
    Asertywność ponad wszystko...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów