Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Domyślnie Epson R2880 - wymiana tuszu

Tusze w drukarce nie kończą się równocześnie, więc wymieniam je pojedynczo, wtedy gdy muszę. Mam jednak wrażenie, że po wymianie drukarka czyści dysze, bo chyba widzę niewielki ubytek tuszu we wszystkich pojemnikach. A może tylko mi się wydaje? Pytam, bo gdyby tak było, to lepiej byłoby równocześnie wymieniać i te które się skończyły i te, których koniec jest bliski

Domyślnie

niestety oczy Cie nie myla. Ktos nawet kiedys opisywal ze mozliwa jest sytuacja gdzie wymieniamy jeden po chwili drugi... trzeci... i mimo ze prawie nic nie wydrukowalismy to juz polowy tylko co wymienionego nie ma...
    Studio fotograficzne Photomatic w Białymstoku - zapraszam

Domyślnie

...i dlatego wbrew pozorom warto dołożyć do 3880 - to, co zaoszczędzimy kupując R2880, szybciutko oddamy Epsonowi kupując lilipucie tuszyki

Domyślnie Cis

Dobre rozwiązanie to stałe zasilanie tuszem buteleczki po 65ml i 125ml można drukować i drukować i..... Na początek trzeba troszkę wyłożyć ale jeśli lubicie duuuuuzo drukować warto.

Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gripowiec Zobacz posta
    Dobre rozwiązanie to stałe zasilanie tuszem buteleczki po 65ml i 125ml można drukować i drukować i..... Na początek trzeba troszkę wyłożyć ale jeśli lubicie duuuuuzo drukować warto.

Pozdrawiam
    Warto, zle trzeba wiedzieć ile się będzie drukowało. U mnie skończyło się zakupem profilera do drukarki. Trzeba naprawdę dużo drukować, żeby się z tym liczyć, umieć go używać i w ogóle mieć na to wszystko czas. Ja trochę przeceniałem swoje siły, ale teraz mam przynajmniej jasność, że muszę poświęcać czas na drukowanie, bo inaczej to nie ma sensu

Uprawnienia umieszczania postów