No dobra , jak na razie tylko piszecie o porażkach i kompromitacjach, badziewiu i wstydzie.
A czy było tam coś dobrego, pożytecznego, ciekawego co może się przydać.
Mi jest trudno ocenić bo widziałem tylko urywki.
Szukaj
No dobra , jak na razie tylko piszecie o porażkach i kompromitacjach, badziewiu i wstydzie.
A czy było tam coś dobrego, pożytecznego, ciekawego co może się przydać.
Mi jest trudno ocenić bo widziałem tylko urywki.
Ja się dowiedziałem, że jak będę chciał robić zdjęcia podwodne to najlepiej użyć do tego podwodnej jednorazówki niż wydawać grubą kasę na sprzęt, który jak widać po wczorajszym odcinku i tak sam zdjęcia nie zrobi![]()
To zależy dla kogo. Nie znam się na tej branży, ale wydaje mi się, że program mógł uzmysłowić dziewczynom, że modeling to nie tylko pozowanie do lustra w łazience. Z tej całej zabawy to chyba odcinek z Mediolanu był takim prawdziwym zderzeniem z rzeczywistością. Chociaż pokazywali tylko urywki, to można było zobaczyć jak traktuje się dziewczyny na castingach i jaka jest konkurencja pomiędzy nimi.
Jeśli chodzi o wątek foto MZ raczej kiepsko. Nie mówię tu o samych zdjęciach, ale o możliwości podpatrzenia czegoś ciekawego. W trakcie sesji zazwyczaj można było posłuchać wywiadów z dziewczynami jak to im ciężko się pozuje itp
No tak - faktycznie była taka porada... hmmm trzeba będzie może niedługo wykorzystać (tzn poradę) a zdjęcia od razu pofruną na wyższy poziom (uniesienia? hmmmm...
)
Dawniej system N - obecnie L(M) + F
A ja wczoraj zobaczyłem 3 minuty tego programu i... nie wiem jak wyglądały kobiety, które odpadły w poprzednich odcinkach, ale z tej wczorajszej trójki definitywnie Paulina była najładniejsza :P
Naucz się czytać
Końcówka raczej nie wypaliła. Odstrzelone smarkule miały inną koncepcję zakończenia programu, niż wysyłający SMS-y. Narobiły przysłowiowej "wiochy" i na nic zdały się starania dwóch obcojęzycznychjurorek, które starały się ratować sytuację obściskując wszystkich jak popadło, łącznie z prowadzącym program w przyciasnej marynareczce.
Tutaj jest... podpis
A co się działo w końcówce? Bo nie wytrzymałem do końca![]()
czytam wątek i widze tylko ze brechtacie z wymowy Krupy, to jest żenada, program jakoś ujdzie, zwyciężczyni masakra, pusta, płaczliwa bez charyzmy laska, przyznaje się ze widziałem wszystkie odcinki, moim zdaniem najlepszy sznyt miała kaśka, fajna uroda, angielski ok i miała łokcie do rozpychania, Paulina sobie nie poradzi, zjedzą ją na początku...
Skontaktuj się z nami