Close

Zobacz wyniki ankiety: Komu kibicujesz?

Głosujących
75. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Real Madryt

6 8,00%
  • Barcelona

26 34,67%
  • inna drużyna

6 8,00%
  • mam w nosie piłkę nożną

37 49,33%
Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 25 z 25

Wątek: Gran Derbi

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Wrocław/Bełchatów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez elanek Zobacz posta
    ManU.
    Buu..
    Przy tak grającej Barcelonie każdy wygląda na słabego - po prostu od. około 20 letniego mojego kibicowania Barcelonie nie widziałem tak dobrego meczu. Futbol totalny.
    http://www.weszlo.com/news/5931 hehe, oni mają podobne zdanie. Ale fakt. Jeszcze nikt nie był tak zgrany i dobry technicznie jak oni.
    Teraz zawiodła ofensywa - żadnych praktycznie sytuacji bramkowych, napastnicy i część pomocników nie przeszkadzała w rozgrywaniu, przez co łatwo było podejść przeciwnikowi pod pole karne. Przechodzenie z obrony do ataku w Realu woła o pomstę do nieba. Zbyt mało graczy włączało się w akcje ofensywne, stąd też pewnie rozpaczliwe strzały (albo próby) z 40 metrów.
    Zawiódł cały Real. Od obrońców (Ramos, Pepe, Marcelo <- ten ostatni jest tak dobry na prawej obronie, jak drogowcy są przygotowani na zimę), przez pomocników (gra CR udowadnia tezę jego przeciwników, że w meczu z wielkimi się zacina; próby dośrodkowań Di Marii były żałosne..), po napastnika (Benzema dobrze się sprawdzał w roli jokera, w poniedziałek nie dał rady).

PS. Właśnie ograłem Real 2:1 w pucharze króla.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sote Zobacz posta
    Ty jakis jasnowidz jestes czy co?
    Najpierw napisales ze wchodzilem tu drugi raz i masz - wszedlem
    Na to wygląda Założyłem, że skoro mi odpowiedziałeś, to był to właśnie ten drugi raz, bo poprzednio wszedłeś tylko zagłosować. Jak widać błędnie Ciekawe czy wejdziesz sprawdzić, czy odpisałem na jasnowidza :P

Nie da się ukryć, że tak grającej Barcelony chyba nie widział jeszcze nikt nigdy ... Mi się w tym stylu podoba to, że niezależnie od umiejętności poszczególnych zawodników, każdy wie co ma i kiedy robić na boisku. Nieporozumienia w rozgrywaniu piłki w danym meczu można policzyć na palcach jednej ręki. Nawet jak są ściśnięci na kilku metrach to potrafią grać piłką. Dla mnie jest to po prostu niebywałe, a w tym meczu po prostu zrobili to na 100%.

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

Pytanie czego było więcej w tym koktajlu, słabości Realu czy jakości Barcy?
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ALF Zobacz posta
    Pytanie czego było więcej w tym koktajlu, słabości Realu czy jakości Barcy?
    Było po równo Real był tak słaby jak mocna była Barca - dzięki temu wyszło co wyszło. Prawdopodobnie stąd ta przepaść widoczna w meczu. Jeśli Real trafił na najgorszą dyspozycję w przeciągu ostatnich kilku lat, a Barca na najlepszą to nie ma się co dziwić w sumie.
    I tak naprawdę ja nadal nie wiem, czy to dobrze czy źle Z zasady lepsze mecze są jak drużyny walczą ze sobą na tym samym poziomie, ale ten pomimo rozbieżności w jakości gry jednak był emocjonujący.

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

Dla fanów Realu jakby mniej Chwilami nie mogłem patrzeć na ich grę...miałem wrażenie, że ostatnia drużyna naszej ligi by im dokopała
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów