No to poleciałeśAlf z tematem głos oddałem "mam w nosie piłkę nożną"
Szukaj
Real Madryt
Barcelona
inna drużyna
mam w nosie piłkę nożną
No to poleciałeśAlf z tematem głos oddałem "mam w nosie piłkę nożną"
. . . Coś na C coś na D trochę słoików Twist-Off z wieczkiem . . .
Meczyk muszę przyznać był super ale Liverpool i tak rządziNo i KKS oczywiście ;]
Mimo, iż bardziej lubię Real to wiedziałem, że Barca wygra....ale nie spodziewałem się takiego wyniku![]()
Real może być groźny dopiero za rok, może dwa.
Pozdrawiam Serdecznie Jacek PawłowskiF70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE
Już jest groźny, przecież do wyjazdu na Camp Nou prowadził w La Liga. W Lidze mistrzów też gra świetnie. Po prostu Barca się sprężyła i pokazała co potrafi. Ale Barca ma problem z koncentracją - remisuje ze słabymi, czasem przegrywa. Jak nie utrzymają koncentracji w sezonie to kolejna pucówka sprawiona Realowi na Santiago Bernabeu może nie wystarczyć do mistrzostwa. A Real konsekwentnie będzie gromadził punkciki. Mają skubańce równy poziom.
Liczę jednak na Barcę: La Liga i LM![]()
Przy tak grającej Barcelonie każdy wygląda na słabego - po prostu od. około 20 letniego mojego kibicowania Barcelonie nie widziałem tak dobrego meczu. Futbol totalny. Nawet lepiej niż w Rzymie z ManU.
Real grał słabo w tamtym sezonie (2:6), przecież wtedy gdyby nie nonszalancja i brak koncentracji mogłaby paść dwucyfrówka - sytuacji było co niemiara. Teraz zawiodła ofensywa - żadnych praktycznie sytuacji bramkowych, napastnicy i część pomocników nie przeszkadzała w rozgrywaniu, przez co łatwo było podejść przeciwnikowi pod pole karne. Przechodzenie z obrony do ataku w Realu woła o pomstę do nieba. Zbyt mało graczy włączało się w akcje ofensywne, stąd też pewnie rozpaczliwe strzały (albo próby) z 40 metrów.
Ramos po prostu gra kiepsko ostatnio - na mistrzostwach świata robił fajne rajdy, ale nie wracał i zagrożenie od jego strony było wielkie.
Real jeszcze swoje pokaże na pewno - w końcu poza ostatnim meczem grali wyśmienicie.
Na to wyglądaZałożyłem, że skoro mi odpowiedziałeś, to był to właśnie ten drugi raz, bo poprzednio wszedłeś tylko zagłosować. Jak widać błędnie
Ciekawe czy wejdziesz sprawdzić, czy odpisałem na jasnowidza :P
Nie da się ukryć, że tak grającej Barcelony chyba nie widział jeszcze nikt nigdy ... Mi się w tym stylu podoba to, że niezależnie od umiejętności poszczególnych zawodników, każdy wie co ma i kiedy robić na boisku. Nieporozumienia w rozgrywaniu piłki w danym meczu można policzyć na palcach jednej ręki. Nawet jak są ściśnięci na kilku metrach to potrafią grać piłką. Dla mnie jest to po prostu niebywałe, a w tym meczu po prostu zrobili to na 100%.
Ale zauważyliście, że Real w tym meczu był po prostu słaby? Wynik robi wrażenie, gra Barcelony też. Ale wątpię, żeby ta sytuacja się powtórzyła w Madrycie.
Nie potrafię zrozumieć tylko dlaczego Real zagrał tak prze..słabo. Presja ich zjadła? Toć większość składu Realu grała w ważniejszych meczach.. Nie przepadam za La Liga, ale orientuję się na jakim poziomie są poszczególne zespoły i jak przed meczem można było stawiać remis ze wskazaniem na Barcelonę, to takiego pogromu się nie spodziewałem.
No właśnie, niby równy poziom a w meczu z Barceloną zaprezentowali się na poziomie.. nie wiem, ale myślę, że Lech, Legia czy Wisła by lepiej zagrały.Zamieszczone przez elanek
To co robili obrońcy Realu woła o pomstę do niebaJuż w piątek przeżyłem szok kiedy to Zlatko Tanevski pokazał jak nie należy grać w obronie. Od niego uczyli się chyba i Pepe i Ramos.
Ech, wracam do mojego FM-owego Atletico i walczę dalej o mistrzostwo Hiszpanii![]()
Skontaktuj się z nami