Close

Zobacz wyniki ankiety: Komu kibicujesz?

Głosujących
75. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Real Madryt

6 8,00%
  • Barcelona

26 34,67%
  • inna drużyna

6 8,00%
  • mam w nosie piłkę nożną

37 49,33%
Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 25

Wątek: Gran Derbi

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

No to poleciałeś Alf z tematem głos oddałem "mam w nosie piłkę nożną"
    . . . Coś na C coś na D trochę słoików Twist-Off z wieczkiem . . .

m3
    Gość

Domyślnie

Meczyk muszę przyznać był super ale Liverpool i tak rządzi No i KKS oczywiście ;]

Domyślnie

Mimo, iż bardziej lubię Real to wiedziałem, że Barca wygra....ale nie spodziewałem się takiego wyniku

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

Real może być groźny dopiero za rok, może dwa.
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ALF Zobacz posta
    Real może być groźny dopiero za rok, może dwa.
    Już jest groźny, przecież do wyjazdu na Camp Nou prowadził w La Liga. W Lidze mistrzów też gra świetnie. Po prostu Barca się sprężyła i pokazała co potrafi. Ale Barca ma problem z koncentracją - remisuje ze słabymi, czasem przegrywa. Jak nie utrzymają koncentracji w sezonie to kolejna pucówka sprawiona Realowi na Santiago Bernabeu może nie wystarczyć do mistrzostwa. A Real konsekwentnie będzie gromadził punkciki. Mają skubańce równy poziom.
    Liczę jednak na Barcę: La Liga i LM
    "Na początku poznaj wszystkie zasady, żeby o nich zapomnieć"
    John Coltrane

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez elanek Zobacz posta
    Już jest groźny, przecież do wyjazdu na Camp Nou prowadził w La Liga. W Lidze mistrzów też gra świetnie. Po prostu Barca się sprężyła i pokazała co potrafi. Ale Barca ma problem z koncentracją - remisuje ze słabymi, czasem przegrywa. Jak nie utrzymają koncentracji w sezonie to kolejna pucówka sprawiona Realowi na Santiago Bernabeu może nie wystarczyć do mistrzostwa. A Real konsekwentnie będzie gromadził punkciki. Mają skubańce równy poziom.
    Liczę jednak na Barcę: La Liga i LM
    Popieram w 100%. W sumie też liczę na Barcę, ale nic się nie stanie jak nie wygra, ani tu ani tu

Cytat Zamieszczone przez sote Zobacz posta
    a niby skad mialem wiedziec co oznacza "gran derbi" - wszedlem w watek, zobaczylem czego dotyczy, zobaczylem ankiete, zaglosowalem ze mam w nosie pilke kopana
    Spoko, w sumie racja Tylko po co wchodziłeś tu drugi raz? :P:P:P

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sendilkelm Zobacz posta
    Spoko, w sumie racja Tylko po co wchodziłeś tu drugi raz? :P:P:P
    Ty jakis jasnowidz jestes czy co?
    Najpierw napisales ze wchodzilem tu drugi raz i masz - wszedlem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez di_ Zobacz posta
    Nie potrafię zrozumieć tylko dlaczego Real zagrał tak prze..słabo. Presja ich zjadła? Toć większość składu Realu grała w ważniejszych meczach..
    Cytat Zamieszczone przez ALF Zobacz posta
    Od dziecka kibicuję Realowi, ligę oglądam od lat i tek słabego Realu dawno nie widziałem, a Barca zagrała chyba najlepszy mecz w sezonie.
    Przy tak grającej Barcelonie każdy wygląda na słabego - po prostu od. około 20 letniego mojego kibicowania Barcelonie nie widziałem tak dobrego meczu. Futbol totalny. Nawet lepiej niż w Rzymie z ManU.
    Real grał słabo w tamtym sezonie (2:6), przecież wtedy gdyby nie nonszalancja i brak koncentracji mogłaby paść dwucyfrówka - sytuacji było co niemiara. Teraz zawiodła ofensywa - żadnych praktycznie sytuacji bramkowych, napastnicy i część pomocników nie przeszkadzała w rozgrywaniu, przez co łatwo było podejść przeciwnikowi pod pole karne. Przechodzenie z obrony do ataku w Realu woła o pomstę do nieba. Zbyt mało graczy włączało się w akcje ofensywne, stąd też pewnie rozpaczliwe strzały (albo próby) z 40 metrów.
    Ramos po prostu gra kiepsko ostatnio - na mistrzostwach świata robił fajne rajdy, ale nie wracał i zagrożenie od jego strony było wielkie.
    Real jeszcze swoje pokaże na pewno - w końcu poza ostatnim meczem grali wyśmienicie.
    "Na początku poznaj wszystkie zasady, żeby o nich zapomnieć"
    John Coltrane

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sote Zobacz posta
    Ty jakis jasnowidz jestes czy co?
    Najpierw napisales ze wchodzilem tu drugi raz i masz - wszedlem
    Na to wygląda Założyłem, że skoro mi odpowiedziałeś, to był to właśnie ten drugi raz, bo poprzednio wszedłeś tylko zagłosować. Jak widać błędnie Ciekawe czy wejdziesz sprawdzić, czy odpisałem na jasnowidza :P

Nie da się ukryć, że tak grającej Barcelony chyba nie widział jeszcze nikt nigdy ... Mi się w tym stylu podoba to, że niezależnie od umiejętności poszczególnych zawodników, każdy wie co ma i kiedy robić na boisku. Nieporozumienia w rozgrywaniu piłki w danym meczu można policzyć na palcach jednej ręki. Nawet jak są ściśnięci na kilku metrach to potrafią grać piłką. Dla mnie jest to po prostu niebywałe, a w tym meczu po prostu zrobili to na 100%.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Wrocław/Bełchatów

Domyślnie

Ale zauważyliście, że Real w tym meczu był po prostu słaby? Wynik robi wrażenie, gra Barcelony też. Ale wątpię, żeby ta sytuacja się powtórzyła w Madrycie.
    Nie potrafię zrozumieć tylko dlaczego Real zagrał tak prze..słabo. Presja ich zjadła? Toć większość składu Realu grała w ważniejszych meczach.. Nie przepadam za La Liga, ale orientuję się na jakim poziomie są poszczególne zespoły i jak przed meczem można było stawiać remis ze wskazaniem na Barcelonę, to takiego pogromu się nie spodziewałem.
    Cytat Zamieszczone przez elanek
    Jak nie utrzymają koncentracji w sezonie to kolejna pucówka sprawiona Realowi na Santiago Bernabeu może nie wystarczyć do mistrzostwa. A Real konsekwentnie będzie gromadził punkciki. Mają skubańce równy poziom.
    No właśnie, niby równy poziom a w meczu z Barceloną zaprezentowali się na poziomie.. nie wiem, ale myślę, że Lech, Legia czy Wisła by lepiej zagrały.
    To co robili obrońcy Realu woła o pomstę do nieba Już w piątek przeżyłem szok kiedy to Zlatko Tanevski pokazał jak nie należy grać w obronie. Od niego uczyli się chyba i Pepe i Ramos.
    Ech, wracam do mojego FM-owego Atletico i walczę dalej o mistrzostwo Hiszpanii

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów