Rodzicom możesz kupić:
- perfumy
- kremy (to bardziej dla mamy)
- portfel lub/i portmonetkę
- szal (dla mamy)
- wędkę (dla taty)
- kosmetyki do samochodu
- płytę CD do samochodu
- inne
Szukaj
Rodzicom możesz kupić:
- perfumy
- kremy (to bardziej dla mamy)
- portfel lub/i portmonetkę
- szal (dla mamy)
- wędkę (dla taty)
- kosmetyki do samochodu
- płytę CD do samochodu
- inne
Paweł
z książką jest ten problem że jedną już mam
![]()
D80 /D40X /SB600/SB400
S HSM 10-20/To A-TX Pro 28-70/N 70-300 VR/N 180 2.8 /Ta 90 MACRO/ N 50 1.8 / S 30 HSM/
pstryki
Kup Voucher do SPA.
Myśle, że jak poszukasz to znajdzieszMasaż*dla pary ok 200 zł, zabieg dla Pani na twarz około 200zł, Pan np: zabieg w kapsule SPA 100 zł i masz 500zł. Do tego jak bedzie to Hotel SPA to za free powinien być basen i jackuzi. Czasami małe ekskluzywne Day SPA mają fajniejsze oferty niż duże znane ośrodki
![]()
sorry, ale pomysł bez sensu - mówie to jako rodzic studentówCo co w SPA nie bywają i tak się tam nie ubawią, za 500 zł to doba w miarę przyzwoitym hotelu ( nie mylic z Ibis, Dal itp ) gdzie tu SPA, gdzie tu czas na relaks - minimum trzy dni, najlepiej tydzień, odpowiednie do "środowiska" ciuchy na basen, do sauny itp itd - kto nie bywa bedzie źle sie tam czuł, kto bywa - zaplanuje to sam. Ja osobiście lubię dostawać książki z moich ulubionych tematów ( dzieci wiedzą co - muzyka, biografie itp np. bardzo bym chciał LIFE K.Richardsa http://www.amazon.com/Life-Keith-Richards/dp/031603438X , wody toaletowe, fajne ciuchy czy coś w linii hobby/zamiłowania - i też dzieci wiedzą co).
U nas dzieli się dawanie prezentów na etapy w ciągu roku, tylko przypisuje się temu powód "to z okazji mikołaja, który będzie za miesiąc"i tak np. dostałam kolejny etap prezentów - obiektyw, wcześniej wsparcie finansowe do body, i innych gadgetów foto
Całkiem miłe to, spotkać się z kimś z rodziny co jakiś czas, np. raz na miesiąc, czy dwa i zaskoczyć niebanalnym pakuneczkiem, na jaki sami nie wydaliby kasy![]()
W ubieglym roku kupilem corce Nikkor 35/1.8 ,bo brakowalo jej cos jasnego do jej D80, a wtym roku nie mam jeszcze pomyslu co kupic rodzinie, w zasadzie tymi sprawami zajmuje sie zona.
Skontaktuj się z nami