Szukaj
W łodzi też jest sporoDo kolan tak mniej więcej
![]()
"nie pióro czyni obraz lecz malarz"
Pozdro Kuba
Zabrze melduje że nic lepiej, jeszcze mi się nie zdarzyło żeby pierwszego dnia opadów śnieg mi się do butów wsypywał góra...
posiadam kuku na muniu, poszukuje wspólnika z fiksum dyrdum
Mój region na szczęście jak co roku omijają takie masakry jakie wczoraj oglądałem w TV... ponoć dlatego, że Gorzów znajduje się w takiej specyficznej niecce. Obecnie leży tylko gdzieniegdzie cieniutka warstwa śniegu. Temp. ok -5 C.
Niestety przez kilka ostatnich lat odzwyczailiśmy się od srogiej zimy i dlatego tak mocno każdemu z nas daje się we znaki. Aby do marca![]()
czy jak w tresci watku jest "Polski", to zagramanica musi milczec?
bo chcialem sobie pofolgowac z kleski zywiolowej jaka dotknela Holandie. wczoraj na autostradach
bylo tu 940 km korkow i to bez wypadkow (drugi w historii wynik tego kraju), co jak na skale tego
kraiku jest gigantyczna liczba. kolej, o dziwo, jeszcze jezdzi (duza poprawa wzgledem zeszlego
roku, kiedy co 2-3 dni zima po raz kolejny zaskoczyla kolejarzy), ale narod juz wyciaga masowo
lyzwy z szopek i w ogole jest szal pipy, bo "winter"...
jest -2C i w porywach do 3-5 cm sniegu (te 5cm to moze na wschodzie kraju... czyt. 150km wglab
ladu)... stan kleski, panie dzieju, normalnie!
akustyk.fc.pl albo tez bartrozanski@flickr
U nas po wczorajszym tąpnięciu i całkowitym paraliżu miasta znów zaczęło padać od 11 - także coraz ciekawiej
Oczywiście przy okazji zamieci prowadzono aktywną kampanię przed II turą wyborów prezydenckich a sztab kryzysowy pracował w pocie czoła przy kawiewypuszczając nowe newsy dla prasy hehe
Dosypało sporo. Karmnik pełny głodomorów, a na zewnętrznym markerze duża kolejka oczekujących![]()
Skontaktuj się z nami