Close

Strona 1 z 35 12311 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 347

Domyślnie Jaka jest u Was zima?

Ciekawy jestem jak jest w poszczególnych rejonach Polski, ile jest już śniegu. Ja od rana ciężko pracowałem aby móc wyjechać z działki na drogę główną. Na działce wygląda to tak
    Wojtek: Trochę sprzętu jest, ale mało czasu.

Domyślnie

W łodzi też jest sporo Do kolan tak mniej więcej
    "nie pióro czyni obraz lecz malarz"
    Pozdro Kuba

Domyślnie

Zabrze melduje że nic lepiej, jeszcze mi się nie zdarzyło żeby pierwszego dnia opadów śnieg mi się do butów wsypywał góra...
    posiadam kuku na muniu, poszukuje wspólnika z fiksum dyrdum

Domyślnie

Mój region na szczęście jak co roku omijają takie masakry jakie wczoraj oglądałem w TV... ponoć dlatego, że Gorzów znajduje się w takiej specyficznej niecce. Obecnie leży tylko gdzieniegdzie cieniutka warstwa śniegu. Temp. ok -5 C.
    Niestety przez kilka ostatnich lat odzwyczailiśmy się od srogiej zimy i dlatego tak mocno każdemu z nas daje się we znaki. Aby do marca

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez farizer Zobacz posta
    W łodzi też jest sporo Do kolan tak mniej więcej
    Eeee,no bez przesady
    Do kolan masz śnieg ale w zaspach.Najgorszy dzień był wczoraj z silnym wiatrem i śniegiem zacinającym prosto w twarz.
    Mam smoka i nie zawaham się go użyć

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sheva Zobacz posta
    Zabrze melduje że nic lepiej, jeszcze mi się nie zdarzyło żeby pierwszego dnia opadów śnieg mi się do butów wsypywał góra...
    Potwierdzam i w Katowicach to samo

Domyślnie

czy jak w tresci watku jest "Polski", to zagramanica musi milczec?

bo chcialem sobie pofolgowac z kleski zywiolowej jaka dotknela Holandie. wczoraj na autostradach
    bylo tu 940 km korkow i to bez wypadkow (drugi w historii wynik tego kraju), co jak na skale tego
    kraiku jest gigantyczna liczba. kolej, o dziwo, jeszcze jezdzi (duza poprawa wzgledem zeszlego
    roku, kiedy co 2-3 dni zima po raz kolejny zaskoczyla kolejarzy), ale narod juz wyciaga masowo
    lyzwy z szopek i w ogole jest szal pipy, bo "winter"...

jest -2C i w porywach do 3-5 cm sniegu (te 5cm to moze na wschodzie kraju... czyt. 150km wglab
    ladu )... stan kleski, panie dzieju, normalnie!

Domyślnie

U nas po wczorajszym tąpnięciu i całkowitym paraliżu miasta znów zaczęło padać od 11 - także coraz ciekawiej
    Oczywiście przy okazji zamieci prowadzono aktywną kampanię przed II turą wyborów prezydenckich a sztab kryzysowy pracował w pocie czoła przy kawie wypuszczając nowe newsy dla prasy hehe

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wojteksw Zobacz posta
    Ciekawy jestem jak jest w poszczególnych rejonach Polski, ile jest już śniegu. Ja od rana ciężko pracowałem aby móc wyjechać z działki na drogę główną. Na działce wygląda to tak
    Środa/czwartek ma być powtórka z rozrywki tak że maszyny nie chowaj za słoiki w piwnicy
    . . . Coś na C coś na D trochę słoików Twist-Off z wieczkiem . . .

Gaduła Awatar Art Erie
    Miasto
    Prochowice/The Dark Side Of The Moon

Domyślnie

Dosypało sporo. Karmnik pełny głodomorów, a na zewnętrznym markerze duża kolejka oczekujących

Strona 1 z 35 12311 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów